• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Tosi Elämää

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (207 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
10. 5 lokakuuta
11. 4 marraskuuta
12. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tuhti lukupaketti - lähes sata sivua joka kuukausi.
Hätkähdyttävät tositarinat, lukijoiden omat kertomukset ja koskettavat kohtalot. Tosi Elämää on tosipohjaisia tarinoita eletystä elämästä; kovista kohtaloista sekä ilon ja onnen hetkistä. Tosi Elämän kirjoittajia ovat tavalliset ihmiset, joiden elämässä on tapahtunut jotain epätavallista, mieleenpainuvaa tai hätkähdyttävää.
Tosi Elämässä puhuu aito elämänkokemus, ei tyhjät julkkisjuorut! Tuhti lukupaketti täynnä mielenkiintoista luettavaa ja unohtumattomia lukuelämyksiä todellisesta elämästä, kokemuksista ja uskomattomista selviytymistarinoista.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Kolmiokirja Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 15 %
Nainen: 85 %
Ikä: 21 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Anne Hiltunen,
Paremmaksi lehti ei enää voi tulla.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0