• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Seura

Julkaisukieli suomi

4/5 (680 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
2526. 21 kesäkuuta
27. 5 heinäkuuta
28. 12 heinäkuuta
29. 19 heinäkuuta
30. 26 heinäkuuta
31. 2 elokuuta
32. 9 elokuuta
33. 16 elokuuta
34. 23 elokuuta
35. 30 elokuuta
36. 6 syyskuuta
37. 13 syyskuuta
38. 20 syyskuuta
39. 27 syyskuuta
40. 4 lokakuuta
41. 11 lokakuuta
42. 18 lokakuuta
43. 25 lokakuuta
44. 1 marraskuuta
45. 8 marraskuuta
46. 15 marraskuuta
47. 22 marraskuuta
48. 29 marraskuuta
49. 7 joulukuuta
50. 13 joulukuuta
5152. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

Seura suomalaisten viikkolehtien klassikko! Seura on tarjonnut viihdettä suomalaisille jo vuosikymmenten ajan ja sen lämminhenkiset artikkelit koskettavat vuodesta toiseen. Tilaa lehti edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Seurassa viihde, ajankohtaiset aiheet, henkilöhaastattelut ja terveys tulevat yhteen mielenkiintoiseksi lukupaketiksi, jonka tipahtaminen postiluukusta ilahduttaa yhtä paljon joka viikko. Seuran jutut piristävät, koskettavat, saavat ajattelemaan ja herättävät keskustelua. Artikkelit on aina kirjoitettu tavallista suomalaista ajatellen.

Seuran henkilöjutut esittelevät niin julkisuudenhenkilöiden kuin tavallisten suomalaistenkin tarinoita, jotka koskettavat ja samalla tarjoavat samaistumisenkohteita ja inspiraatiota omaan elämään. Seura puhuu asioista mieltä lämmittävän aidosti eikä pelkää nostaa esiin vaikeitakaan aiheita.

Myös terveys on vahvasti esillä Seurassa. Seura-lehti vastaa lukijoiden terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin ja jakaa ihmisten tarinoita, jotka ovat joutuneet taistelemaan eri sairauksien kanssa. Lisäksi esille pääsevät luonto, ruoka, matkailu ja ihmissuhteet. Seura kertoo luonnon mielenkiintoisista ilmiöistä, jakaa parhaat reseptit ja antaa ideoita ja auttaa suunnittelemaan perheen seuraavaa lomamatkaa. Lehdestä voi saada myös paljon hyödyllisiä vinkkejä perhe- ja ihmissuhdeasioihin liittyen.

Seura tarjoaa lukijalleen myös ison annoksen viihdettä. Seuran ristikot ilostuttavat niin vasta-alkajia kuin kokeneempiakin ristikonratkojia. Seuran vitsit, horoskooppi ja sarjakuvat viihdyttävät takuuvarmasti. Tärkeä osa Seuraa on myös lehden tv-osio, josta löydät viikon tv-ohjelmat. Seura pitää huolen, että tiedät aina, mitä televisiosta tulee milloinkin!

Tilaa Seura nyt ja saat yhden Suomen tunnetuimmista ja rakastetuimmista aikakausilehdistä suoraan kotiisi joka torstai!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1934
Painos: 135797


Kenelle tuote sopii?

Mies: 40 %
Nainen: 60 %
Ikä: 40 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

anne,
sain seuran lahjalehtenä ja yllätyin!Todella paljon luettavaa.
Jukka,
Meillä ei lueta seuroja.
pipa,
huono lehti liian paljon mainoksia
KIELO YLIKÖRKKÖ,
tavu ristikko on tosi mieluisa ei saa poistaa
Lukijatar,
Miksi Seurassa on niin paljon ikävän sävyisiä juttuja? Sotaa, sairauksia jne numerosta toiseen, masentavaa lukea jatkuvasti.
Aino Turunen,
Petyimme kovasti kun Lemmen viemän juonipaljastukset oli jätetty pois. Meitä sarjan faneja on paljon!
Meri Kaarne,
Seura on muuttunut, uudistunut. Artikkelit ovat kiintoisia ja aihepiiri laajentunut. Onko tullut uusia toimitajia? Ovat hyviä. Hyvät sanaristikot. Jatkan tilausta edelleen.
Mikko satomäki,
Pitkäaikaisena seuran tilaajana ihmettelen missä on seuran sääkalenteri se on ollut hyvä lisuke hyvän lehden kera.
taina,
kallis ja niin mitättömän huono
lukija,
miks toi sama naama, ei viitsi ostaa
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0