• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Seiska

Julkaisukieli suomi

4/5 (414 ääntä)

Nro 1 top-listalla!

Tuotekuvaus

Seiska on Suomen kutkuttavin ja koukuttavin viihdelehti! Lukijana pääset kurkistamaan tähtien elämään ja kuulet ensimmäisenä uusimmat julkkisjuorut ja herkullisimmat skandaalit. Seiska pitää huolen, että tiedät mistä työpöydän kahvipöydässä puhutaan! Tilaa lehti edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi.

Aikakausilehti Seiska raportoi sinulle aina uusimmat skandaalit ja herkullisimmat juorut julkkisten elämästä. Seiska paljastaa niin julkkisten romanssit, erot, salasuhteet, rahaongelmat kuin kännisekoilutkin. Seiska on aina ajankohtainen ja kertoo uusimmat tapahtumat julkkisten maailmasta suoraan ja kaunistelematta. Seiska ei turhaan sensuroi!

Joka perjantai ilmestyvä Seiska on tuhti viihdepaketti täynnä mielenkiintoista luettavaa. Seiska tietää ensimmäisenä uusimmat juorut suomalaisjulkkisten elämästä eikä pelkää kertoa niistä! Usein Seiska myös haastattelee ajankohtaisia julkisuudenhenkilöitä. Seiskan haastattelut tarjoavat mielenkiintoisen kurkistuksen siihen, millaista julkkisten elämä oikeasti on. Seiska kertoo myös kuumimmat uutiset suoraan Hollywoodista ja musiikkimaailman huipulta sekä esittelee supertähtien luksuselämään. Lisäksi lehti kertoo kuninkaallisten uusimmat kuulumiset Ruotsista, Englannista ja muualta Euroopasta. Seiska ei myöskään keskity ainoastaan julkkiksiin vaan jakaa myös koskettavia tositarinoita tavallisten ihmisten elämästä.

Lukijat pääsevät vaikuttamaan Seiskan sisältöön. Monet Seiskan jakamista mehukkaimmista juoruista perustuvat lukijavinkkeihin ja -kuviin. Lisäksi lukijat voivat lähettää lehteen myös esimerkiksi vitsejä ja hauskoja valokuvia.

Seiska on myös tv-lehti ja löydät siitä kaikki viikon tv-ohjelmat. Lisäksi Seiskan tv-osio pitää sisällään tv-sarjojen juonipaljastukset, viikon tv-elokuvien sekä uusimpien ensi-iltaelokuvien arvostelut ja mielenkiintoista taustatietoa tv-sarjoista ja niiden tekijöistä.

Seiska on Suomen kohutuin aikakausilehti, jota sekä rakastetaan että vihataan. Varmaa on, että Seiska tarjoaa takuuvarmaa viihdettä joka viikko. Tilaamalla Seiskan varmistat, että et jää paitsi viikon sensaatioista. Katso paras tarjous Seiska-lehdestä osoitteesta Lehtiapaja.fi ja tilaa lehti jo tänään!

HUOM! Tietyt tarjoukset ovat vain uusille tilaajille: nämä tarjoukset koskevat vain kotimaan toimituksia sekä uusia tilaajia eli talouksia, joissa ei ole ollut Seiska -lehden tilaajia viimeksi kuluneiden 6 kk:n aikana.

Tilaa Seiska kestotilauksena Lehtikuningas.fi -sivustolta tästä. Voimassa olevat tilausehdot ja tietosuojaselosteet löydät täältä.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Aller Media Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 48 %
Nainen: 52 %


500 merkkiä jäljellä

risto karhi,
ei kiinnostava. vaikeasti peruttava netin kautta
sirpa llopperi,
kiinostavimmat juorujen aiheet.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0