• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Oma Aika

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (144 ääntä)

Tuotekuvaus

Oma Aika on täydellinen lukupaketti aikuiseen makuun sinulle, joka olet jo ehtinyt nähdä ja kokea elämää. Lehti ilmestyy vuoden sisällä 10 kertaa ja näistä kaksi lehteä on muhkea tuplanumeropaketti. Oma Aika pitää sinut ajan tasalla koskettaen ajankohtaisia teemoja elämän kaikilta osa-alueilta ruuanlaitosta ihmissuhteisiin ja liikuntaan. Voit tilata Oma Aika- lehden Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta itsellesi tai yllätä ystäväsi toivotulla lehtilahjalla.

Oma Aika käsittelee laajasti elämän eri osa-alueita ja elää vahvasti mukana lukijoiden elämän eri tilanteissa. Oma Aika-lehden toistuviin teemoihin kuuluvat muun muassa terveys ja hyvinvointi, ihmissuhteet, raha-asiat, matkailu ja ruoka. Lehden yleisilme on lämmin ja aito ja lehti käsittelee eri aiheita kypsän aikuisen näkökulmasta. Oma aika keskittyy teemoihin, jotka koskettavat erityisesti 50- vuotta täyttäneiden elämää, mutta on mielenkiintoista luettavaa toki nuoremmillekin aikuisille. Lehti käsittelee kattavasti aihealueita, jotka kiinnostavat niin miehiä kuin naisiakin.

Työelämäosiossa keskitytään työelämän laatuun ja työntekijän asemaan erilaisista näkökulmista. Talous ja laki osio opastaa sijoittamiseen ja oman talouden hoitamiseen asiantuntijoiden johdolla. Lisäksi saat vinkkejä elinikäisen kunnon ylläpitämiseen, terveelliseen ravintoon sekä hyvinvointiin. Ihmissuhteita ja perhe-elämää käsittelevissä jutuissa käsitellään yhtä lailla iloa ja surua sekä muita ihmiselämän haasteita. Oma aika- lehden Henkilöhaastattelut antavat lukijalle mahdollisuuden kurkistaa julkkisten elämään kulissien takana tai esimerkiksi mahdollisuuden samaistua vastaavassa elämänvaiheessa olevaan arjensankariin.

Oma Aika-lehti myös kannustaa nauttimaan elämästä ja tarjoilee lukijoille mahtavia elämyksiä. Oma Aika-lehden ruoka-aiheiset artikkelit vievät lukijan ihanille makumatkoille ja nostattavat veden kielelle. Lehden matkailu-jutut taas tutustuttavat lukijan upeisiin kohteisiin ympäri maailman ja tarjoavat ideoita ja inspiraatiota seuraavan lomareissun suunnittelemiseen.

Oma Aika on suunnattu viisikymppisille ja sitä vanhemmille lukijoille. Lehden tyypillinen lukija on aktiivinen aikuinen, joka haluaa panostaa vapaa-aikaansa, jota useimmilla ruuhkavuosien jälkeen on myös enemmän.

Tilaa lehti nyt määräaikaisena edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: LehtiMoguli Oy
Aloitusvuosi: 2013
Painos: 91000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 49 %
Nainen: 51 %
Ikä: 50 - 64 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Raimo Karttunen,
Lehti on hyvä käsittelee elämisen arkea terveyten arjessa
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0