• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Katso

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (67 ääntä)

Nro 3 top-listalla!

Tuotekuvaus

Tervetuloa television maailmaan! Katso on Suomen paras tv-lehti, joka kertoo sinulle viikon tv-ohjelmat ja pitää sinut ajan tasalla televisiomaailman uusimmista uutisista. Tilaa lehti mahtavaan kampanjahintaan Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta!

Televisio on tärkeä osa monen suomalaisen arkipäivää. Uusia kanavia syntyy ja tv-tarjonta laajenee jatkuvasti. Katso auttaa sinua navigoimaan kasvavan viihdetarjonnan viidakossa ja löytämään joukosta omat suosikkisi. Katso ilmestyy viikoittain ja tippuu postiluukustasi joka torstai.

Katso-lehdestä löydät koko viikon tv-tarjonnan. Kattavampaa katsausta viikon tv-ohjelmiin et löydä mistään muualta! Katso sisältää myös esittelyt pääkanavien tv-elokuvista, joiden joukosta on helppo poimia itseä kiinnostavat elokuvat. Löydät lehdestä lisäksi suosituimpien tv-sarjojen juonipaljastukset ja paljon ohjelmaesittelyjä.

Ohjelmaoppaan lisäksi Katso-lehti sisältää paljon kiinnostavaa taustatietoa tv-maailmasta ja vie sinut kulissien taakse. Näyttelijöiden, ohjaajien ja tv-persoonien haastattelut tarjoavat television ystävälle mielenkiintoista lisäsisältöä. Katso kertoo myös tuoreimmat televisioon ja elokuviin liittyvät uutiset.

Tilaa Katso joko itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtiapaja.fi. Paras tarjous löytyy aina meiltä!

Tarjoukset ovat vain uusille tilaajille: Tarjoukset koskevat vain kotimaan toimituksia sekä uusia tilaajia eli talouksia, joissa ei ole ollut Katso-lehden tilaajia viimeksi kuluneiden 6 kk:n aikana. Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille.

Katso on kattavin tv-lehti, joka kertoo kiinnostavimmat jutut suosituimmista ohjelmista, niiden taustoista, tekijöistä ja tapahtumista, niin ulkomailta kuin Suomesta. Lehti vie Sinut suoraan tv- ja elokuvamaailman keskipisteeseen. Katso on tv-lehtien ykkönen!

Voimassa olevat tilausehdot ja tietosuojaselosteet löydät täältä.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Aller Media Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 48 %
Nainen: 52 %


500 merkkiä jäljellä

Maire Rignell,
Nyt täytyy kiittää, että vaikka on postilakko, niin Katso lehti saapui tänään, vähän myöhässä, mutta kuitenkin.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0