Katso kansi
Julkaisukieli suomi

Katso

Tervetuloa television maailmaan! Katso on Suomen paras tv-lehti, joka kertoo sinulle viikon tv-ohjelmat ja pitää sinut ajan tasalla televisiomaailman uusimmista uutisista. Tilaa lehti mahtavaan kampanjahintaan Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta!

Televisio on tärkeä osa monen suomalaisen arkipäivää. Uusia kanavia syntyy ja tv-tarjonta laajenee jatkuvasti. Katso auttaa sinua navigoimaan kasvavan viihdetarjonnan viidakossa ja löytämään joukosta omat suosikkisi. Katso ilmestyy viikoittain ja tippuu postiluukustasi joka torstai.

Katso-lehdestä löydät koko viikon tv-tarjonnan. Lehti sisältää lähes 80 kanavan ohjelmatiedot sisältäen kaikki vapaat kanavat ja yli 60 maksukanavaa. Kattavampaa katsausta viikon tv-ohjelmiin et löydä mistään muualta! Katso sisältää myös esittelyt pääkanavien tv-elokuvista, joiden joukosta on helppo poimia itseä kiinnostavat elokuvat. Löydät lehdestä lisäksi suosituimpien tv-sarjojen juonipaljastukset ja paljon ohjelmaesittelyjä.

Ohjelmaoppaan lisäksi Katso-lehti sisältää paljon kiinnostavaa taustatietoa tv-maailmasta ja vie sinut kulissien taakse. Näyttelijöiden, ohjaajien ja tv-persoonien haastattelut tarjoavat television ystävälle mielenkiintoista lisäsisältöä. Katso kertoo myös tuoreimmat televisioon ja elokuviin liittyvät uutiset.

Tilaa Katso joko itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtiapaja.fi. Paras tarjous löytyy aina meiltä!

Tarjoukset ovat vain uusille tilaajille: Tarjoukset koskevat vain kotimaan toimituksia sekä uusia tilaajia eli talouksia, joissa ei ole ollut Katso-lehden tilaajia viimeksi kuluneiden 6 kk:n aikana. Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille.

Katso on kattavin tv-lehti, joka kertoo kiinnostavimmat jutut suosituimmista ohjelmista, niiden taustoista, tekijöistä ja tapahtumista, niin ulkomailta kuin Suomesta. Lehti vie Sinut suoraan tv- ja elokuvamaailman keskipisteeseen. Katso on tv-lehtien ykkönen!

Voimassa olevat tilausehdot ja tietosuojaselosteet löydät täältä.

 • Maa: Suomi
 • Kieli: suomi
 • Julkaisua / vuosi: 52
 • Kustantaja: Aller Media Oy

Kenelle tuote sopii?
 • Mies: 48 %
 • Nainen: 52 %

Arviot Katso lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä
 • Maire Rignell, Nyt täytyy kiittää, että vaikka on postilakko, niin Katso lehti saapui tänään, vähän myöhässä, mutta kuitenkin.

Tilaa lehti Katso

Arvostelu::
5/5 (4 ääntä)
Tykkää:

Valitse lehtitilaus

Määräaikainen tilaus

 • 20 nro 44,90 € säästä 27%
  Tilaa
 • 26 nro 49,90 € säästä 37%
  Tilaa
  + Aarikan Pihlaja-laukku
  ARVO 49 €
  premie
 • 52 nro 95 € säästä 41%
  Tilaa
  + Aarikan Pihlaja-laukku
  ARVO 49 €
  premie

Muut tilasivat myös

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0
https://www.lehtiapaja.fi/yleisaikakauslehdet/katso1