• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Kanava

Julkaisukieli suomi

4/5 (50 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
8. 16 joulukuuta

Tuotekuvaus

Oletko tietotoukka ja kiinnostunut yhteiskunnallisista aiheista?

Kanava keskittyy yhteiskunnallisiin ja kulttuuripoliittisiin aiheisiin. Lehti haluaa tarjota lukijoilleen jotakin tavallista syvällisempää ja ajatuksia herättävää luettavaa. Aikana, jolloin asioita tarkastellaan pintapuolisesti ja pinnallisesti, Kanavan tavoitteena on koota sisältönsä asiantuntevilla ja syvällisillä teksteillä.

Eri alojen asiantuntijat kirjoittavat monipuolisesti ja laadukkaasti mutta samaan aikaan helposti ymmärrettävästi aiheista kuten yhteiskunta, politiikka, talous ja kulttuuri. Lehti huomio ajankohtaiset uutiset ja ilmiöt, joihin asiantuntijat ottavat kantaa erilaisista näkökulmista.

Kanava ei ole pelkästään selailua varten, vaan sen kirjoituksiin voi uppoutua pitkiksikin ajoiksi. Samalla tavoin kirjoitukset eivät ole äkkiä hutaistuja tekstejä, vaan niiden luomiseen on käytetty aikaa ja energiaa. Kanava herättää varmasti puheenaiheita myös kotona perheen kesken aiheita puitaessa!

Kanava ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Kanava määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 6770


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 25 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0