• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Askel

Julkaisukieli suomi

4/5 (151 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 7 heinäkuuta
9. 1 syyskuuta
10. 6 lokakuuta
11. 3 marraskuuta
12. 1 joulukuuta

Tuotekuvaus

Rakastettu Askel lohduttaa ja rohkaisee
Askel on Suomen suurin ja monipuolisin kristillinen aikakauslehti.
Askel on uudistunut entistäkin runsaammaksi ja ulkoasultaan raikkaan moderniksi. 

Askel on monipuolinen ja korkeatasoinen lehti, jota ilmestyy 12 numeroa, 11 lehteä vuodessa. Yksi numero on tuplanumero. Se tukee ja ilahduttaa aikuisia ihmisiä elämän eri käänteissä. Askelen vahvuus ovat koskettavat henkilöhaastattelut ja tunnetut kolumnistit. Lukijoita palvelevat myös suositut esirukouspalvelu ja kirjeenvaihtopalsta, jonka avulla moni on löytänyt elämänkumppanin.

Askel ei tirkistele vaan lähestyy lämpimästi. Se ei esittele julkkisten juoruja vaan kertoo, mihin he uskovat ja mistä he saavat eväät jaksamiseen. Lehti antaa äänen myös hänelle, jonka elämän sankaruuden tuntee vain lähipiiri. Siksi Askel on viime vuosina koko ajan kasvattanut levikkiään.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Sacrum-Kotimaa Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 13 %
Nainen: 87 %


500 merkkiä jäljellä

Anna-Leena Kuvaja.,
Hyvä lehti Joulunumeroissa voi olla oikeat eläimet
Anna,
Olen lukenut suosittelen!
Maija,
Lehti OK Hyvä!
Koltta,
OK
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0