• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Året Runt

Julkaisukieli ruotsi

4/5 (2078 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
51. 15 joulukuuta
52. 22 joulukuuta

Tuotekuvaus

Året Runt lehtitilaus, jota ei tarvitse erikseen perua.


Året Runt är tidningen som är som en god vän. Koppla av med massor av spännande läsning varje vecka om både kända och okända intressanta personligheter. Samla alla underbara recept med mat och bak till vardag och fest. Bryr du dig om din hälsa? Vill du klä dig snyggt och piffigt för en liten slant? Gillar du kluriga kryss? Då är Året Runt din tidning.

Määräaikainen lehtitilaus


Året Runt on lehti, joka on kuin hyvä ystävä. Rentoudu lukemalla viikoittain paljon jännittäviä sekä kuuluisia että tuntemattomia mielenkiintoisia henkilöitä. Kerää kaikki upeat ruoka- ja leivontareseptit arkeen ja juhliin. Välitätkö terveydestäsi? Haluatko pukeutua kauniisti ja tyylikkäästi pienellä pennillä? Pidätkö älykkäistä ristikoista? Sitten Året Runt on lehtesi.
Huom! Toimitusaika 4-6 viikkoa

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Aller Media
Aloitusvuosi: 1946
Päätoimittaja: Lena Andersson
Painos: 149700


Kenelle tuote sopii?

Mies: 21 %
Nainen: 79 %
Ikä: 45 - 80 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0