• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Alibi

Julkaisukieli suomi

4/5 (964 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
12. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Jos halua tietää, millaista on elinkautisvangin arki, kannattaa lukea se Alibista. Esittelemme rikosten uusia ilmiöitä, kerromme erikoisimmista oikeustapauksista ja paljastamme poliisin arkea aitopaikalta, eli poliisiautosta.

Käräjäjuttujen lisäksi Alibi paneutuu vahvasti rikoksen uhrin asemaan. Etsimme epäkohtia ja annamme puheenvuoron niin uhrille kuin hänen omaisilleen. Lisäksi Alibi esittelee poliisin arkista työtä ja paljastaa millaista on tehdä työtä vankilassa.

Lehti tarjoaa myös tietopaketin arjen turvallisuudesta. Kerromme kodin ja vapaa-ajan tapaturmista, onnettomuuksista, niiden ennaltaehkäisystä, turvalaitteiden maailmasta ja ennen kaikkea siitä, miten ihminen voi omalla toiminnallaan kehittää omaa ja läheisten turvallisuutta.

Tilaa Alibi jo tänään sivustolta Lehtiapaja.fi

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Päätoimittaja: Mika Lahtonen
Painos: 58000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 70 %
Nainen: 30 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Sari Karttunen,
Luettavaa, tosin ei kivoja juttuja kun rikoksia käsittelee
Vesa Rantala,
On asiallinen ja hyvä julkaisu. Kertoo mielenkiintoisista rikostapauksista
Ari Nikkinen,
Lehti on mielenkiintoinen
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0