• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Maaseudun Tulevaisuus

Julkaisukieli suomi

4/5 (1268 ääntä)

Tuotekuvaus

Maaseudun Tulevaisuus lehtitilaus, jota ei tarvitse erikseen perua.


Maaseudun Tulevaisuus on Suomen päivälehdistä luetuimpien listalla sijalla kaksi. Vankka uutistarjonta kotimaasta ja ulkomailta tarjoaa etenkin maa – ja metsätalouden elinkeinonharjoittajille paljon asiaa. Sisältö keskittyy nimensä mukaisesti maatalouteen, metsätalouteen ja maaseutuyrittämiseen.

Maaseudun Tulevaisuus ilmestyy kolme kertaa viikossa, joka maanantai, keskiviikko ja perjantai, muutamia poikkeuksellisia päiviä lukuun ottamatta. Maaseudun Tulevaisuuden tilaukseen sisältyy lisälukemista useampia kertoja kuukaudessa: Kantri-kuukausiliite sekä Suomalainen Maaseutu-liite. Kuukausiliite Kantri sisältää asiaa ja tunnelmointia hieman rennommalla otteella. Mukana vapaa-aika, harrastukset, ilmiöt ja tapahtumat, luonto ja trendit. 12 kertaa vuodessa julkaistava Suomalainen Maaseutu –liite täydentää kokonaisuutta muun muassa noin 2000 ilmoituksen Maatalouspörssillä.

Perjantaisin jaettava liite Viikonvaihde sisältää monipuolisesti juttuja maaseudusta ja siellä asuvista ihmisistä, ruuasta ja kädentaidoista sekä myös televisio- ja radio-ohjelmat koko viikolle. Metsänomistaja-erikoisnumero ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja siinä käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa metsänhoito, puunkorjuu, puukauppa, metsäluonto ja metsäverotus.

Maaseudun Tulevaisuus on jokaisen ammatinharjoittajan vakiovaruste, jolla pysyy ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Tämä lehti sisältää myös paljon faktaa ja muuten hyödyllistä tietoa. Lehti ei ole kuitenkaan pelkästään raskasta asiaa, vaan liitteet keventävät lukukokemusta. Mielipidekirjoitukset tuovat myös lukijoiden äänet esille. Maaseudun Tulevaisuuden hinta on mahdollista vähentää elinkeinonharjoittajan verotuksessa.

Määräaikainen lehtitilaus


Paras tarjous löytyy aina osoitteesta Lehtiapaja.fi! Tilaa Maaseudun tulevaisuus meiltä Lehtiapajalta aina edulliseen tarjoushintaan suoraan kotiovellesi. Jakeluun, laskutukseen ja mahdollisiin tilaajalahjoihin liittyvät kysymykset tulee ohjata suoraan kustantajalle.

Maaseudun Tulevaisuuden tilauksiin kuuluu myös diginäköislehden ja -arkiston lukuoikeus. Itselle tilattaessa tähän oikeuttavat kirjautumisohjeet- ja tiedot saat suoraan lehden kustantajalta sähköpostitse kun tilaus on kirjattu heidän järjestelmäänsä. Tällöin saat pääsyn digisisältöön noin 0-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Lahjatilauksissa lahjansaaja voi luoda tarvittavat tunnukset MT:n nettisivuilla. Tunnusten luomiseksi tarvittava asiakasnumero löytyy esimerkiksi lehden kannesta, osoitetietojen yhteydestä.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 151
Kustantaja: Viestimedia Oy
Aloitusvuosi: 1916


Kenelle tuote sopii?

Mies: 76 %
Nainen: 24 %
Ikä: 20 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Meri,
Sain ilmaislehden kotiini ja pidin sen monipuolisuudesta, kyse oli perjantai lehdestä. Kiinostais saada jatkossakin, mutta tuo hinta...On kyllä aika kamala.. Oisko mahdollisuutta tilata vain tämä perjantaijulkaisu, koska se on niin monipuolinen? Nyt sitä mahdollisuuta ei kai ole , mutta voisitteko tehdä mahdollisuuden?
Matias Roto,
Olen digilehden tilaaja, mutta ongelmani on sisäänkirjoittautuminen. Eilen meni monta minuuttia ennen kuin sain sen onnistumaan, tänään on huonompi päivä enkä vielä ole onnistunut kirjoittautumaan sisään. Puhelinaikakin ehti jo päättyä neuvon kysymistä varten. Voitteko tehdä sellaisen sivun että sisäänkirjoittautuminen olisi välittömästi nähtävissä kuten esimerkiksi verkkokirjastojen sivuilla tai Kotimaa24 sivustolla. Samaten voitteko neuvoa kuinka tehdä osoitepalkkiin suora tie sisään
Marita Viitanen,
Hyvä lehti, kun tarttuu ns. vanhaan malliin maaseudun ihmisten ongelmiin.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0