• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Suunnistaja

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (15 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 26 elokuuta
5. 14 lokakuuta
6. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tilaa perinteikäs Suunnistaja-lehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtiapaja.fi. Kaikki tarjoukset ovat määräaikaisia ja tilaukset päättyvät automaattisesti tarjouskauden loppuun.

Suunnistaja-lehti uudistuu ja ilmestyy vuodesta 2020 lähtien Kustannus Oy Juoksijan kustantamana. Lehti on edelleen Suunnistusliiton omistama ja vaalii jatkossakin perinteitä suunnistuksen erikoislehtenä. Lehti ilmestyy kuusi kertaa ja sisältää lisäksi myös yhden numeron Juoksija-lehteä. Tilaa Suunnistaja kotiin kannettuna nyt!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Kustannus Oy Juoksija


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0