• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Goal SUOMI

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (443 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 21 kesäkuuta
4. 23 elokuuta
5. 25 lokakuuta
6. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tähtisumua jalkapallon maailmassa!

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji, jota pelataan ja seurataan ympäri maailman. Goal-lehti on suunnattu kaikille, jotka haluavat saada tarkempaa tietoa esimerkiksi pelaajista ja joukkueista sekä tuoreimmista tapahtumista ammattijalkapallon tiimoilta. Goal-lehti sisältää reportaaseja, haastatteluita, joukkue-esittelyitä, faktoja, taulukoita ja taustatietoja liittyen kaikkiin huippujalkapalloilun tapahtumiin.

Lehti keskittyy enimmäkseen eurooppalaisiin liigoihin ja joukkueisiin, joita riittääkin yllin kyllin. Tällaisia liigoja ovat muun muassa Englannin Premier League, Espanjan La Primera, Italian Serie A, Saksan Bundesliiga ja Champions League. Lehti paljastaa tuoreimmat uutiset esimerkiksi joukkuevaihdoista, pelaajien vammoista sekä kuumimmista tapahtumista otteluissa. Lisäksi lehti arvioi eri pelaajien kykyjä ja suorituksia ja listaa niitä paremmuusjärjestykseen.

Goal tarjoaa mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja niin kuuluisista pelaajista kuin uusista lupauksistakin. Haastattelujen kautta saat tietää pelaajista asioita, joista ei muuten kuule. Mitä tulevaisuuden suunnitelmia pelaajilla on? Millaisia ajatuksia heidän päässään pyörii? Mikä heitä kiehtoo jalkapallossa eniten? Muun muassa tällaisiin kysymyksiin liittyen voit saada vastauksia lukemalla Goal-lehteä.

Lukija saa jokaisen lehden mukana kivoja julisteita pelaajista, joita on mukava kiinnittää esimerkiksi oman huoneen seinille. Hauska lisä lehdessä on myös osio, johon on poimittu ammattijalkapalloilijoiden julkaisuja ja kuvia sosiaalisessa mediassa.

Goal julkaistaan 6 kertaa vuodessa. Goal sopii mainiosti esimerkiksi lahjaksi jalkapallosta kiinnostuneelle lapselle, nuorelle tai miksei aikuisellekin.

Tilaa nyt Goal määräaikaisena itselle tai lahjaksi jalkapalloa rakastavalle ystävälle aina edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Aloitusvuosi: 2001
Painos: 10000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 86 %
Nainen: 14 %
Ikä: 5 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Niilo ,
Paras
Ok,
Mainio
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0