Lehtiapaja

Yritysinfo

Lehtiapaja.fi on perinteikäs suomalainen lehtien verkkokauppa. Lehtiapaja on toiminut alalla jo vuodesta 1998. Lehtiapajan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä.

Me Lehtiapajalla emme myy lainkaan kestotilauksia eli kaikki kauttamme tehdyt tilaukset päättyvät automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Asiakkaidemme ei siis tarvitse huolehtia lehtitilausten perumisesta.

Lehden tilaaminen itselle tai lahjaksi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kunnia-asiamme on palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti. Meillä on turvalliset maksutavat, aina ilmainen toimitus sekä parhaat lehtitilaustarjoukset kerättynä yhdelle sivustolle.

Kanta-asiakkaanamme saat henkilökohtaisia lisäalennuksia. Mitä enemmän tilaat lehtiä, sitä enemmän saat lisäetuja. Jos lehtitilaus herättää toiveita tai aiheuttaa huolia me Lehtiapajalla autamme parhaamme mukaan. Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme!

Lehtiapajalta löydät lehdet aina edulliseen tarjoushintaan. Verkkokauppamme on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Voit siis shoppailla juuri silloin kun sinulle sopii parhaiten. Emme tee lainkaan puhelinmyyntiä, joten saat lukea kaikessa rauhassa.

Jos sinulla on kysyttävää palvelustamme tai haluat lisätietoja tarjontaamme koskien, ota yhteyttä:

Suomen Lehtiapaja Oy
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki
asiakaspalvelu@lehtiapaja.fi

Mediafy Magazines Oy


Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki
asiakaspalvelu@lehtiapaja.fi

Y-tunnus:2317923-4
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0