• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Tieteen Kuvalehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (479 ääntä)

Tuotekuvaus

Tieteen Kuvalehti tarjous

Oletko kiinnostunut maailmassa esiintyvistä ilmiöistä, tieteestä, tekniikasta ja luonnosta? Haluatko tietää lisää ja lisää? Tilaa siinä tapauksessa Tieteen kuvalehti kotiin kannettuna!

Pohjoismaiden suurin tiedeaikakauslehti Tieteen Kuvalehti käsittelee tiedettä, tekniikkaa ja luontoa yleistajuisesti ja viihdyttävästi. Tieteen Kuvalehden jännittävät artikkelit opastavat ymmärtämään ympäröivää maailmaa ja ilmiöitä.

Tiede ja teknologia kehittyvät päivä päivältä. Lehti esittelee tieteen uusimpia saavutuksia ja teknologian läpimurtoja. Tiesitkö vaikka mihin erilaisia lennokkeja nykypäivänä käytetään? Tai millaisilla kulkuneuvoilla tulemme todennäköisesti tulevaisuudessa liikkumaan?

Lehti esittelee myös nykypäivän vempaimia, joita käytetään niin hyödyksi kuin huviksi. Oletko kuullut sähkölaudasta, joka kiitää jopa 40 km tunnissa? Oletko jo tutustunut virtuaalitodellisuusvempaimiin?

Tieteen Kuvalehti lahjatilaus

Lukija saa tietoa avaruudesta ja selityksiä joskus vaikeasti ymmärrettäviin ilmiöihin, yllättävää tietoa eläimistä maailman eri kolkissa nyt ja entisaikaan sekä esimerkiksi luonnonvoimista ja -katastrofeista. Lehti perehtyy myös arkeologisiin löytöihin ja vie lukijan näin entisajan maailmoihin.

Lehdessä arvioidaan lisäksi tulevaisuutta ja sen tapahtumia sekä evoluution kehitystä. Tiestitkö esimerkiksi, miksi nykyihmisen luut ovat hauraat tai miltä ihmisen arvioidaan näyttävän tuhannen vuoden evoluution tuloksena? Muun muassa edellä mainittuihin kysymyksiin voit löytää vastauksen Tieteen kuvalehdestä.

Tieteen Kuvalehden tilaajana saat käyttöösi myös laajat sähköiset palvelut, kuten artikkeliarkiston, e-lehdet ja videosivuston.

Tieteen kuvalehti ilmestyy 19 kertaa vuodessa. Tilaa nyt Tieteen kuvalehti määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 20
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)


Kenelle tuote sopii?

Mies: 63 %
Nainen: 37 %
Ikä: 10 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Jukka Könönen,
Miksi tilausvaihtoehtona ei ole koko vuosikertaa? Lehtihän ilmestyy 19 kertaa vuodessa. Onko tämä tahallista kiusantekoa?
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0