• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Tieteen Kuvalehti Historia

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (402 ääntä)

Tuotekuvaus

Tieteen Kuvalehti Historia lehtitilaus, jota ei tarvitse erikseen perua

Miten hieroglyfien merkityksestä saatiin selvää? Harrastivatko intiaanit urheilua? Milloin öljystä tuli arvokasta? Muun muassa vastaavanlaisiin kysymyksiin löydät vastaukset Tieteen kuvalehti historia -lehdestä!

Tieteen kuvalehti historia vie lukijan seikkailulle entisajan maailmoihin, niin lähihistoriaan kuin antiikin ajoille ja pidemmällekin esihistoriaan! Lehti tarjoaa tietoa eri maiden menneisyydestä, mikä antaa lukijalle uusia näkökulmia nykypäivään.

Lähde tutkimusmatkalle Egyptin pyramideille, hyppää sotatantereelle ensimmäiseen maailman sotaan, tutustu antiikin Kreikkaan ja Roomaan. Muinoin kukoistaneiden sivilisaatioiden ja mahtavien dynastioiden lisäksi Tieteen Kuvalehti Historia käsittelee myös tavallisen kansan arkea menneisyydessä.

Määräaikainen lehtitilaus

Tieteen kuvalehti historia on tuhti tietopaketti mutta samaan aikaan myös lehti täynnä mielenkiintoisia ja viihdyttäviä kertomuksia. Kaikki artikkelit on laadittu yhteistyössä asiantuntevien historiantutkimuksen ammattilaisten kanssa, jotka osaavat tuoda historiallisiin tapahtumiin myös tuoreita ja ennenkuulumattomia näkökulmia. Artikkeleita koristavat laadukkaat ja eläväiset kuvat, jotka tekevät lukukokemuksesta vaikuttavan.

Lehti esittelee merkittäviä henkilöitä historian eri aikakausilta; johtajia, keksijöitä, sotilaita ja uskonnollisia vaikuttajia. Myös kiinnostavia arkeologisia löytöjä esitellään ja ihmetellään.

Tieteen kuvalehti paljastaa mielenkiintoisia yksityiskohtia joita et aikaisemmin tiennyt historian niin suurista kuin pienemmistäkin tapahtumista. Eläväisten ja laadukkaiden kuvitusten johdosta tuntuu siltä, kuin pääsisit kokemaan jännittäviä tapahtumia aivan oikeasti ja vierailulle maailmoihin, joihin muuten olisi nykyään mahdotonta päästä.

Tieteen kuvalehti historia ilmestyy 19 kertaa vuodessa, kolmen viikon välein.

Tilaa nyt Tieteen kuvalehti historia määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 20
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 10 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Reijo Pekkanen,
Hyvä lehti, mutta innoittelu on outo. Yksikään muu aikakauslehti ei myy itseään tilaajilleen irtonumerohinnoilla.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0