National Geographic Suomi kansi
Julkaisukieli suomi

National Geographic Suomi

Oletko kiinnostunut luonnosta, ihmisistä, kulttuureista, tutkimusmatkoista sekä historiasta ja avaruudesta? Onko luontomme arvostus ja varjelu sydäntäsi lähellä ja arvostat laadukasta luettavaa? Siinä tapauksessa National Geographic on sinulle sopiva lehti. Tilaa heti määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

National Geographic -lehden jokainen numero on täynnä ainutlaatuisia ja dramaattisia kuvia sekä kiehtovia artikkeleita luonnosta, tieteestä, ihmisistä, eläimistä, maantieteestä ja historiasta. Maailman parhaat kuvaajat ja toimittajat ovat aina valmiina syöksymään sinne, missä tapahtuu ja jakamaan uskomattomat kokemuksensa suomenkielisen National Geographic -lehden lukijoiden kanssa.

National Geographic on tunnettu laadukkaista kuvistaan ja artikkeleistaan. Lehti korostaa maapallon ja luontomme kauneutta, monimuotoisuutta ja myös herkkyyttä. National Geographic kertoo ajankohtaisista uutisista maailman eri kolkista mutta erilaisista näkökulmista kuin mitä muun median kautta kuulee. Se kertoo myös mielenkiintoisia taustoja tapahtumille ja ilmiöille. National Geographic tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tutustua entisaikojen mysteereihin arkeologien tutkimusretkiä ja löydöksiä seuraten.

Maapallolla on edessään monia haasteita. Lehden kautta pääset seuraamaan tieteen kehitysaskelia, joiden avulla pyritään suojelemaan arvokasta luontoamme. Lehti kertoo myös muun muassa ilmastonmuutokseen ja eläintensuojeluun liittyen asioista, joista et välttämättä muuten kuulisi. National Geographic innostaa ja kannustaa pitämään ainutlaatuisesta maapallostamme huolta ja arvostamaan sitä.

National Geographic ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt National Geographic Suomi määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Lehtikategoriat: Tietotoukka, Lahjaideat
  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 13
  • Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 56 %
  • Nainen: 44 %
  • Ikä: 0 - 100 Vuosi

Arviot National Geographic Suomi lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti National Geographic Suomi

Arvostelu::
(0 ääntä)
Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme, koska emme ole saaneet kustantajalta määräaikaista tarjousta. Listasimme alle samankaltaisia lehtiä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Valitse lehtitilaus

Muut asiakkaat tilasivat myös

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0