Maailman Historia kansi
Julkaisukieli suomi

Maailman Historia

Maailman Historia on 14 kertaa vuodessa ilmestyvä julkaisu, joka vie lukijansa matkalle historian kiehtovaan maailmaan. Maailman Historia on lehti heille, joka haluavat tietää enemmän menneisyytemme jännittävistä ja dramaattisista tapahtumista.

Lehden huolellisesti toteutettu kuvitus ja luotettavat tekstit tuovat historian tapahtumat lähelle lukijaa. Menneisyyden kertomukset ja uusimmat tutkimustulokset esitetään lehdessä helppotajuisessa muodossa. Kuvituksena käytetään muun muassa vanhoja maalauksia, valokuvia ja havainnollistavia karttoja. Maailman Historia on lehti kaikille, jotka pitävät historiallisista elokuvista ja tv-dokumenteista, ja haluavat uutta tietoa viihdyttävässä ja kansantajuisessa muodossa.

Maailman Historia -lehdestä pääset lukemaan muun muassa entisaikojen hallitsijoista ja muista merkittävistä henkilöistä, antiikin ajasta, muinaisesta Egyptistä ja maailman suurimmista ja pienemmistäkin sodista ja taisteluista. Lehti tarjoaa yllättävääkin tietoa tapahtumien yksityiskohdista ja taustoista, josta et välttämättä muuten koskaan kuulisi.

Asiantuntevat toimittajat, kirjailijat ja historioitsijat ovat lehden laadukkaiden artikkeleiden takana. Kaikille lehden kirjoittajille yhteistä kyky kertoa asioista dramaattisella ja mukaansatempaavalla tavalla. Maailman Historia -lehden lukeminen on sekä jännittävää että antoisaa. Lehti sisältää artikkeleita, kirjavinkkejä, historiallisia uutisia sekä kysymyksiä ja vastauksia.

Maailman Historia on suomenkielinen sisarjulkaisu suuren suosion saavuttaneelle Allt om Historia -lehdelle, jolla on yli 200 000 lukijaa Ruotsissa. Maailman Historia ilmestyy neljätoista kertaa vuodessa ja jokaisesta numerosta riittää luettavaa pidemmäksikin aikaa.

Tilaa nyt Maailman Historia -lehti määräaikaisena itsellesi tai lahjaksi ystävälle edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 14
  • Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 69 %
  • Nainen: 31 %

Arviot Maailman Historia lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti Maailman Historia

Arvostelu::
4.5/5 (3 ääntä)
Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme, koska emme ole saaneet kustantajalta määräaikaista tarjousta. Listasimme alle samankaltaisia lehtiä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Valitse lehtitilaus

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0