• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Voi hyvin

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (167 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 5 heinäkuuta
8. 9 elokuuta
9. 13 syyskuuta
10. 18 lokakuuta
11. 22 marraskuuta

Tuotekuvaus

Voi hyvin on Suomen johtava henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lehti. Se auttaa nauttimaan elämästä entistä enemmän asiantuntijoiden ja lukijoiden omien tarinoiden avulla. Lehden motto on: Rentoudu, nauti elämästä ja voi hyvin.

Voi hyvin -lehdessä on ajankohtaisia juttuja ihmissuhteista, itsetuntemuksesta, tunnetaidoista ja työssä viihtymisestä. Siitä saa hyviä vinkkejä, miten rentoutua arjen kiireen ja tietotulvan keskellä.
Lisäksi siinä on käytännönläheisiä juttuja terveydestä, liikunnasta, stressinhallinnasta, ravitsemuksesta, kauneudenhoidosta, hyvän olon tuotteista ja palveluista, hoidoista, matkoista ja kursseista.

Joka numerossa:
• Viisasten kivellä ja selviytymistarina – innostavia haastatteluja, jotka antavat voimaa.
• Teemasivut – aiheina lempeä läsnäolo, myytit & symbolit, luonto lääkitsijänä, viisaat kirjat, kriisit & selviytyminen ja
itsetuntemus.
• Terveydeksi! – asiantuntijoina Suomen johtavia vaihtoehtoisten ja täydentävien hoitomuotojen asiantuntijoita.

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 44361


Kenelle tuote sopii?

Mies: 13 %
Nainen: 87 %
Ikä: 25 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0