• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Hyvä Elämä + Sielunpeili

Julkaisukieli suomi

3/5 (125 ääntä)

Tuotekuvaus

Hyvä Elämä (ent. SenioriTerveys) on seniori-ikäisille, +55-ikäisille suunnattu laaja-alainen aikakauslehti. Nimen muuttamisen SenioriTerveydestä Hyvään Elämään myötä lehden aihepiiri laajeni seniori-ikäisten yleislehden suuntaan. Terveysasiat jäivät osaksi lehteä, mutta eivät enää hallitse kuten aiemmin, vaan muuta asiaa tulee mukaan enemmän.

Lehdessä käsitellään iäkkäämpien ja kypsempään ikään ehtineiden ihmisten koko elämänvaiheen asioita. Hyvä Elämä on lehti, joka opastaa, neuvoo, koskettaa ja auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä varttuneemmassa iässä ollessasi.

Hyvä Elämä ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Hyvä Elämä määräaikaisena edulliseen tarjoushintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtiapaja.fi !

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Karprint Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Pirjo,
ihmetyttää lehden nimi. Tuntuu aika hurjalta että 55+ luokitellaan senioriksi eli vanhukseksi. Yleinen käsitys vanhuksusta aikuispiireissä on yli 70 vuotias.
Lehtiapaja.fi,
Hei Tiina, Senioriterveys-lehden porukka varmasti kiittää onnitteluista! Mukavia lukuhetkiä lehden parissa myös jatkossa! terkuin Lehtiapaja.fi-tiimi
Tiina,
Hyvää Syntymäpäivää
liisa lopperi,
varmaan hyviälehtiä.
liisa lopperi,
varmaan hyviälehtiä.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0