• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

SenioriTerveys

Julkaisukieli suomi

3/5 (106 ääntä)

Tuotekuvaus

SenioriTerveys on seniori-ikäisille, +55-ikäisille suunnattu laaja-alainen terveysasioihin keskittynyt aikakauslehti, joka välittää ajankohtaista asiaa yhteiskuntamme merkittävästä ydinkysymyksestä: seniori-ikäisten suomalaisten terveydestä.

SenioriTerveys-lehden keskeisiä aihealueita ovat fyysisen terveyden koko laaja alue: ihmisen koko keho suuta ja silmiä myöden unohtamatta psyykkistä tai sosiaalista terveyttä. Seksuaalisuus on myös ikäihmiselle tärkeä ja voimaa-antava elämän osa-alue. Myös yhteiskuntaa tarkastelemme terveydellisestä näkökulmasta. Joka numerossa mielenkiintoista asiaa myös kauneudesta, liikunnasta ja kulttuurista.

SenioriTerveys ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Tilaa nyt SenioriTerveys määräaikaisena edulliseen tarjoushintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtiapaja.fi !

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Karprint Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Pirjo,
ihmetyttää lehden nimi. Tuntuu aika hurjalta että 55+ luokitellaan senioriksi eli vanhukseksi. Yleinen käsitys vanhuksusta aikuispiireissä on yli 70 vuotias.
Lehtiapaja.fi,
Hei Tiina, Senioriterveys-lehden porukka varmasti kiittää onnitteluista! Mukavia lukuhetkiä lehden parissa myös jatkossa! terkuin Lehtiapaja.fi-tiimi
Tiina,
Hyvää Syntymäpäivää
liisa lopperi,
varmaan hyviälehtiä.
liisa lopperi,
varmaan hyviälehtiä.

Muut tilasivat myös


FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0