OMjooga kansi
Julkaisukieli suomi

OMjooga

Nykypäivän elämä saattaa usein olla hektistä, ja joskus on hyvä pysähtyä ja keskittyä vain omaan kehoon ja olemassa oloon. Siihen jooga on mahtava väline ja uusi OMjooga -lehti auttaa sinua löytämään sisäisen joogagurusi!

Oletko viime aikoina innostunut joogasta tai onko se ollut merkittävä osa elämääsi jo pidemmän aikaa? Silloin OMjooga-lehti on tehty juuri sinua varten! Jooga kehittää niin kehon kuin mielenkin hyvinvointia. Säännöllinen joogan harrastaminen vahvistaa ja notkistaa kehoa sekä palauttaa mielen tasapainon stressaavan päivän lopuksi tai valmistaa mielen ja kehon kiireistä päivää varten.

OMjooga opastaa tekemään oikeaoppisesti kaiken tasoisia joogaliikkeitä ja -liikesarjoja sekä löytämään hyvältä tuntuvan tahdin hengitykselle. Lehti sisältää myös mielenkiintoisia artikkeleita muun muassa tutkimuksista liittyen joogan terveysvaikutuksiin. Jooga on erinomainen apu esimerkiksi selkäkivuista eroon pääsemiseen.

OMjooga esittelee myös harjaantuneimmille joogaguruille yllättäviä seikkoja ja aina ajankohtaisia uutisia joogan maailmasta. Tiesitkö esimerkiksi, että joogasta on olemassa joogatyylejä kuten saunajooga ja musiikkijooga?

Lehti vie lukijan jännittäviin joogatapahtumiin ja matkaextrassa käydään läpi parhaat vinkit erilaisille joogamatkoille ympäri maailman, kuten Balille, Pärnuun, Kreetaan ja LanaPranaan. Lukemalla nämä artikkelit takaat sen, että matkastasi tulee unohtamaton!

Lehden kautta pääset lisäksi osallistumaan 360º jooga-akatemian interaktiivisiin tunteihin ja saat oppia asiantuntevilta joogaohjaajilta maailman eri kolkista.

OMjooga ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Tilaa nyt OMjooga määräaikaisena itselle tai lahjaksi tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolla!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 6
  • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
  • Aloitusvuosi: 2017

Kenelle tuote sopii?
  • Mies: 80 %
  • Nainen: 20 %

Arviot OMjooga lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti OMjooga

Arvostelu::
4.5/5 (31 ääntä)
Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme, koska emme ole saaneet kustantajalta määräaikaista tarjousta. Listasimme alle samankaltaisia lehtiä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Valitse lehtitilaus

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0
https://www.lehtiapaja.fi/terveys-ja-liikunta/omjooga