• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

SPORT

Julkaisukieli suomi

4/5 (146 ääntä)

Tuotekuvaus

SPORT on terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja. SPORT kannustaa pitämään itsestään huolta ja erityisesti liikunta ja treenaaminen ovat lehden erikoisosaamista. Tilaa SPORT edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

SPORT tietää, että liikunnassa tärkeintä on hyvä fiilis. SPORT-lehden yleisfiilis onkin aina positiivinen ja innostava. SPORT kannustaa ja motivoi sinua omien tavoitteidesi saavuttamisessa ja tukee silloin, kun tulee takapakkia. Olit sitten aloitteleva treenaaja tai jo tuttu näky kuntosalilla ja lenkkipolulla, SPORT osaa motivoida ja kannustaa sinua ylittämään itsesi.

SPORT-lehden jokainen numero sisältää treeniohjelmia, jotka voit helposti toteuttaa omassa arjessasi. SPORT myös esittelee uusimmat trendilajit ja antaa ideoita vinkkejä uusien lempparilajien löytämiseen. Lisäksi SPORT esittelee sporttimuotia, vinkkaa parhaat kauneustuotteet ja vertailee eri urheiluvälineet.

Liikunnan lisäksi terveellinen ruokavalio on tärkeä osa terveellisiä elämäntapoja. SPORT tarjoaakin annoksen ravitsemusvinkkejä ja neuvoja tasapainoisen ja juuri sinulle sopivan ruokavalion löytämiseen. Lehti tarjoaa myös parhaat reseptit, joiden ohjeilla tehty ruoka on sekä terveellistä että maittavaa!

SPORT on treenaamista rakastavan naisen ihana ja inspiroiva lukupaketti. Tilaa lehti nyt meiltä Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta. SPORT on avain hyvään oloon!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 33999


Kenelle tuote sopii?

Mies: 19 %
Nainen: 81 %
Ikä: 21 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0