• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Kunto Plus

Julkaisukieli suomi

4/5 (17 ääntä)

Tuotekuvaus

Ovatko liikunta ja hyvinvointi lähellä sydäntäsi? Haluatko kuulla uusimmista trendilajeista, saada reseptejä hyvän makuisiin ja ravitseviin ruokiin, ajankohtaista tietoa terveydestä sekä neuvoja parempiin elämäntapoihin? Silloin Kunto Plus on oikea valinta sinulle!

Kuntoilulehti Kunto Plus opastaa liikunnallisempaan ja terveellisempään elämäntapaan. Ammattilaisten kirjoittamat ja arvioimat artikkelit antavat vinkkejä ja neuvoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Kunto Plussan sisältö keskittyy liikuntaan, terveelliseen ruokavalioon, lääketieteeseen, seksiin, psykologiaan, parisuhteisiin, kehon hyvinvointiin, vapaa-aikaan, uneen ja vaihtoehtohoitoihin. Kunto Plussasta saat myös kuntoiluohjelmia, harjoituksia ja ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseen. Lisäksi jokaisessa numerossa on helppoja ja nopeita reseptejä ruokiin ja välipaloihin, jotka ovat samaan aikaan maistuvia ja terveellisiä.

Kunto Plus painottaa kuitenkin, että terveyteen liittyy useita muitakin seikkoja kuin pelkästään ruokavalio ja liikunta. Lehden pyrkimyksenä on antaa lukijalle työkalut löytää ja ylläpitää omalle elimistölle sopiva kokonaisvaltainen tasapaino. Esimerkiksi erilaisten urheiluvammojen vuoksi kaikille ei sovi kova treenaus, vaan silloin pitää löytää muita keinoja hyvän olon saavuttamiseen. Muun muassa riittävä uni, stressiin oikealla tavalla reagointi, toimivat ihmissuhteet ja itsensä tunteminen ja hyväksyminen ovat tärkeitä elämänalueita, jotka vaikuttavat hyvinvointiin.

Kunto Plus tarjoaa onnistumisen elämyksiä niin vasta-alkajille kuin rutinoituneemmillekin kuntoilijoille sekä inspiraatiota parhaan mahdollisen oman itsensä löytämiseen. Se inspiroi, neuvoo, ohjaa ja antaa ajattelemisen aihetta. Nyt viimeistään on aika laittaa hyvinvointi etusijalle!

Tilaa nyt Kunto Plus määräaikaisena tarjoushintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 19
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)


Kenelle tuote sopii?

Mies: 26 %
Nainen: 74 %
Ikä: 14 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0