• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Kotilääkäri

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (101 ääntä)

Tuotekuvaus

Kotilääkäri on suunnattu jokaiselle terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle naiselle.

Lehti tarjoaa ajankohtaista ja tuoretta tietoa kauneuteen, liikuntaan, ruokaan ja ravintoon liittyen. Lehdestä voit saada myös neuvoja esimerkiksi järkevään ja kohtuulliseen laihduttamiseen ja elämäntapojen muuttamiseen. Kotilääkäri esittelee muun muassa mielenkiintoisia liikuntamuotoja, vinkkejä henkiseen hyvinvointiin, asiaa naisvaivoista, terveellisiä ja maistuvia reseptejä sekä tietoa erilaisista sairauksista ja muista vastoinkäymisistä elämässä. Lehden sävy on kuitenkin positiivinen ja tavoitteena on, että lukija voisi nähdä valoa myös raskaampia asioita käsiteltäessä.

Lehden artikkelit ja jutut ovat niin asiantuntijoiden kuin lukijoiden ja muidenkin henkilöiden käsialaa. Kotilääkäri innostaa, inspiroi ja kannustaa lukijaa parantamaan elämäntapojaan ja löytämään sitä varten juuri ne itselle sopivat keinot.

Kotilääkäriä ilmestyy 10 numeroa vuodessa. Huom! Otavamedian lehtitilaukset alkavat aina seuraavan kuukauden alusta. Poikkeuksia saattaa esiintyä aivan kuun lopussa tehtyjen tilausten kanssa.

Tilaa nyt Kotilääkäri määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 25267


Kenelle tuote sopii?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 30 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Katja Metsänoja,
Lehden laatu on kärsinyt. Kallis lehti mutta hyödylistä tietoa vähemmän mitä ennen.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0