• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Juoksija

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (89 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 2 syyskuuta
7. 14 lokakuuta
8. 9 joulukuuta

Tuotekuvaus

Juoksija on loistava lehti sinulle, joka haluat lisäinspiraatiota lenkkipoluille.

Juoksu on ihana ja perinteinen harrastus, johon voi panostaa ja osallistua monin tavoin. Yksinkertaisesta konseptistaan huolimatta juokseminen voi olla hyvinkin monipuolinen harrastus. Tuota monipuolisuutta sekä harrastusintoa voi lisätä helposti lukemalla Juoksijan innostavia ja informatiivisia artikkeleita. Niiden avulla vältät myös monet kompastuskivet, esimerkiksi parantamalla tekniikkaasi ja saamalla tietoa markkinoiden parhaista kuntoiluvälineistä.

Myös ravinto on tärkeä osa tervettä elämäntyyliä, jota kohti Juoksija kannustaa sinua. Hyvät neuvot auttavat palautumaan treenistä nopeasti ja tietämään mitkä ravintoaineet ovat tärkeitä kestävyyden ja kunnon kehityksen kannalta. Erilaisia urheiluvalmisteita on tarjolla hirvittävän paljon, joten on mukavaa saada lukea Juoksijasta suosituksia ja vinkkejä.

Juoksija-lehti tarjoaa hyviä vinkkejä niin vasta-alkajille, sunnuntaihölkkäilijöille kuin kovan luokan maratoonareillekin!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Kustannus Oy Juoksija
Painos: 18909


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0