• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Hyvä Terveys (printti + digi)

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (236 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

12. 21 lokakuuta
13. 11 marraskuuta
14. 9 joulukuuta
1. 30 joulukuuta

Tuotekuvaus

Hyvä Terveys on terveellisen elämän ja hyvien elämäntapojen puolestapuhuja. Tilaa terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntija Hyvä Terveys nyt edulliseen kampanjahintaan Lehtiapaja.fi-verkkokaupasta, paras tarjous löytyy aina meiltä!

Haluatko tehdä valistuneempia valintoja ja tietää enemmän terveydestä? Siinä tapauksessa Hyvä Terveys on sinun lehtivalintasi. Hyvä Terveys on laadukas ja luotettava lukupaketti terveydestä ja kaikesta sen ympärillä. Lehden takana on joukko alan parhaita asiantuntijoita, jotka takaavat lehden artikkeleiden olevan aina asiantuntevia. Ei siis ole ihme, että Hyvä Terveys on maamme suosituin terveyslehti. Hyvä Terveys tarjoaa lukijoilleen aina parasta ja ajankohtaisinta tietoa.

Hyvä Terveys-lehti ilmestyy 14 kertaa vuodessa ja jokainen lehti on täynnä hyötytietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Lehti auttaa erilaisten sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Apua löytyy monenlaisiin terveysongelmiin. Hyvä Terveys auttaa myös tekemään hyviä arkielämän valintoja, jotka tukevat terveyttäsi. Liikunta ja kuntoilu, ravinto ja oikea ruokavalio sekä painonhallinta ovat lehdessä usein toistuvia teemoja. Hyvä Terveys motivoi ja auttaa sinua pysymään hyvissä päätöksissäsi. Hyvään oloon lisävinkkejä löytyy myös lehden mahtavista kauneus-, vapaa-aika- ja ihmissuhde-aiheisista artikkeleista.

Lisää terveystietouttasi ja paranna elämänlaatuasi tilaamalla Hyvä Terveys kotiisi jo tänään. Tilaa lehti edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 14
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 116330


Kenelle tuote sopii?

Mies: 23 %
Nainen: 77 %
Ikä: 40 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

sirpa lopperi,
hyvä lehti joka on kiinostunut omasta terveyden tilasta.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0