• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Hiihto

Julkaisukieli suomi

4/5 (47 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 30 syyskuuta
5. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Valmistaudu sinäkin ottamaan ladut haltuun!

Hiihto-lehti auttaa hyvän fyysisen kunnon säilyttämisessä vuoden ympäri. Oikeiden vinkkien avulla et tarvitse lunta kehittääksesi tasapainoasi tai tekniikoitasi. Treenaa lihaksiasi ja tutustuta itsesi esimerkiksi rullahiihtoon lehden parissa!

Lihashuolto ja ravinto ovat osana hiihtäjän elämää. Kehitä itsellesi loistava kisakunto ja vältä urheiluvammat. Tukea harrastukseen saa myös nettivalmentajalta, joka on tilaajille käytössä ilmaiseksi internet-palvelun välityksellä. Sen avulla personoit lehdessäkin esiteltyjä hyödyllisiä opastuksia yhä enemmän sinulle sopiviksi.

Hiihto-lehti neuvoo myös tärkeimmät neuvot varusteiden huoltoon ja ylläpitoon. Onnistut valitsemaan suksesi oikein ja pitämään ne luistossa.

Lue meneillään olevista kisoista ja tapahtumista. Lehteen on koottu yhteen kaikki tärkeimmät maastohiihdon ajankohtaiset uutiset. Hiihto-lehden lukeminen on kätevä tapa pysyä mukana lajin kiemuroissa. Lehden sisältöä mielenkiintoistaa myös erilaiset henkilöhaastattelut!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 5
Kustantaja: Kustannus Oy Juoksija
Aloitusvuosi: 2009
Päätoimittaja: Seppo Anttila


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0