• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

FIT

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (297 ääntä)

Tuotekuvaus

Liikuntalehti FIT on joka naisen oma personal trainer! FIT-lehden keskiössä ovat liikunta, ravinto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ja se antaa parhaat vinkit treenaamiseen ja terveellisten elämäntapojen ylläpitämiseen. Tilaa ihana ja innostava FIT nyt osoitteesta Lehtiapaja.fi parhaaseen tarjoushintaan!

FIT on täydellinen treenikaveri, joka osaa aina motivoida. FIT kannustaa sinua ylittämään itsesi ja iloitsee kanssasi pienistä ja suurista onnistumisista. FIT auttaa sinua kunnon kohotuksessa ja ruokavalion remontoinnissa. Lehdestä löydät alan asiantuntijoiden vinkit treenaamiseen, painonpudotukseen ja ruokavalioon, joilla on helppo onnistua. Löydä aktiivinen elämäntyyli, joka sopii juuri sinulle!

FIT on liikunnan ja kuntoilun asiantuntija, jolta saat aina parhaat neuvot ja ohjeet treenaamiseen. FIT-lehdestä löydät parhaat treeniohjelmat ja kotitreenivinkit, joiden avulla omaa kuntoa on helppo lähteä kohottamaan. FIT-lehti myös testaa eri urheilulajeja ja kannustaa kokeilemaan uusia, itselle vieraita lajeja.

FIT-lehti ei käsittele ainoastaan kuntoilua ja treenaamista vaan hyvinvointia kokonaisuudessaan. FIT tarjoaa parhaat ravitsemusvinkit ja parhaat reseptit maistuviin mutta terveellisiin ruokiin, helppoihin välipaloihin ja herkuttelijan terveellisiin vaihtoehtoihin. Myös kauneudenhoito ja siihen liittyvät aiheet kuten hiustenhoito ja ihonhoito ovat lehdessä toistuvia teemoja. FIT myös esittelee parhaat sporttivaatteet ja urheilumuodin sekä laadukkaimmat urheiluvälineet.

FIT on lehti täynnä energiaa, joka auttaa sinua löytämään terveellisemmät elämäntavat ja myös ylläpitämään ne. Tilaa lehti määräaikaisena edullisesti osoitteesta Lehtiapaja.fi ja ryhdy treenaamaan!

HUOM!Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 170000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 5 %
Nainen: 95 %
Ikä: 18 - 45 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Jonne,
Hienoa!

Muut tilasivat myös


FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0