• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Apu Terveys

Julkaisukieli suomi

4/5 (41 ääntä)

Tuotekuvaus

Apu Terveys tekee terveellisen elämän helpoksi!
Suuren suosion saavuttanut Apu Terveys -lehti ilmestyy jälleen yleisön pyynnöstä. Lehti tarjoaa aikuiselle naiselle ja miehelle helposti ymmärrettävää, luotettavaa ja hyödyllistä tietoa sairauksista ja terveydestä. Apu Terveys keskittyy enemmän fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiin. Apu Terveys on täyttä terveysasiaa selvällä suomen kielellä. Apu Terveys sisältää myös runsaasti ohjeita oman terveyden ylläpitämiseen. Lehden selviytymistarinoista saa vertaistukea ja voimaa sairaudesta selviämiseen.

Apu Terveyden aihealueita ovat sairaudet, terveys, itsehoito, ennaltaehkäisy, painonhallinta, liikunta, ruoka ja ravitsemus. Apu Terveyden ohjeisiin ja juttuihin voi varmasti luottaa, sillä lehden tekijöinä ovat alan parhaat ammattilaiset ja asiantuntijoina käytetään Suomalaisia huippututkijoita ja -lääkäreitä. Apu Terveys huoltaa myös aivoja, sillä lehdessä on runsaasti ristikoita ja tehtäviä.

Teemoja: Terveysuutiset, 10 sivua aivovoimistelua, vatsan hyvinvointi – ravitsemus, ennaltaehkäisy, suolistosairaudet – iso teemajuttu, ravitsemus: kuidut, mieli: masennus, verenpaine, niska ja hartiat, 50+ dieettiviikko: Laihdu helposti kilo kuukaudessa. Liikunta: Tee edes tämä! Uusin tieto syövästä Ruoka: Kesän kevyet herkut ja niiden terveysvaikutukset. Vitamiiniaakkoset

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 37559


Kenelle tuote sopii?

Mies: 31 %
Nainen: 69 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0