• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Tekniikan Maailma

Julkaisukieli suomi

4/5 (672 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
11. 22 kesäkuuta
12. 6 heinäkuuta
13. 20 heinäkuuta
14. 3 elokuuta
15. 17 elokuuta
16. 7 syyskuuta
17. 21 syyskuuta
18. 5 lokakuuta
19. 26 lokakuuta
20. 9 marraskuuta
21. 23 marraskuuta
22. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Mielenkiintoinen yhdistelmä autoja, tekniikkaa ja tiedettä

Oletko kiinnostunut tekniikan eri osa-alueista, kuten ajoneuvoista, viihde-elektroniikasta ja mobiililaitteista? Haluatko tietää aina ensimmäisenä, mitä tekniikan ja tieteen saralla tapahtuu?

Tekniikan Maailma käsittelee aiheita kuten autot, viihde-elektroniikka, mobiililaitteet, kamerat, tietokoneet, urheiluvälineet, moottoripyörät ja tiede. Lehti esittelee eri tuoteryhmien markkinoiden uusimmat tuulet, jotta olisit koko ajan tasalla siitä, miten ala kehittyy. Työskenteletpä alalla tai olet vain muuten kiinnostunut kaikesta tekniikkaan liittyvästä, on Tekniikan Maailma varma valinta!

Tekniikan Maailma tarjoaa lukijoilleen luotettavia ja puolueettomia tuloksia testeistä, vertailuista ja koeajoista. Lehti sisältää käytännöllistä tietoa ja auttaa kuluttajaa tekemään oikeita valintoja ja ostopäätöksiä. Tekniikan Maailma on asiantunteva, luotettava ja ammattimainen tekniikka-aiheinen lehti, joka esittää asiat ymmärrettävästi ja selkeästi.

Lehti ei keskity yksinomaan erilaisiin tuotteisiin tekniikan saralta vaan myös laajasti esimerkiksi eri tieteenlajien löytöihin ja kehitykseen sekä tekniikkaan liittyviin yhteiskunnallisiin seikkoihin ja uutisiin. Maapallon tulevaisuus on täynnä haasteita ja monien haasteiden nujertamiseen etsitäänkin keinoja juuri tekniikkaa kehittämällä. Tekniikan Maailma kertoo näistä kehitysaskelista, niin pienistä kuin isoistakin, jotta sinä tietäisit mistä keskustellaan.

Tekniikan Maailma -lehteä ilmestyy 23 kertaa vuodessa, ja jokainen lehti tuo takuuvarmasti esiin juuri ajankohtaisimmat uutiset tekniikan saralta. Lehti sopii niin miehille kuin naisillekin, kaikille tekniikasta ja tieteestä kiinnostuneille.

Tilaa nyt Tekniikan Maailma määräaikaisena tarjoushintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 22
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 113834


Kenelle tuote sopii?

Mies: 88 %
Nainen: 12 %
Ikä: 25 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0