• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Mikrobitti Bundle

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (158 ääntä)

Tuotekuvaus

Haluatko aina tietää enemmän ja enemmän tietotekniikasta ja kaikesta siihen liittyvästä? Oletko mielelläsi se, jolta tuttavat kysyvät neuvoa esimerkiksi kännykän tai tietokoneen ostoon tai muihin tietotekniikkahankintoihinsa liittyen? Mikrobitti pitää sinut ajan tasalla!

Mikrobitti keskittyy puhtaasti tietotekniikkaan. Lehti testaa markkinoiden uusimmat tuotteet, arvostelee ja vertailee tuotteita keskenään. Testeihin pääsee aina eri hintaluokkien tuotteita, ja joskus testien seuraaminen saattaakin säästää sinulta suuria summia rahaa tulosten osoittaessa halvemman olevan parempi. Testejä ja arvosteluja tehdään niin hardwaresta kuin softastakin.

Esimerkkejä Mikrobitin tekemistä testeistä, arvosteluista ja vinkeistä: ”MacBook ja Windows-läppärit vastakkain”, ”7 tapaa tehdä Windows 10:n käytöstä sujuvampaa”, ”Testissä halvat 4K-näytöt”. Mikrobitti on aina kartalla laitteiden erilaisista ominaisuuksista ja antaa puolueettomia vinkkejä niihin liittyen. Lisäksi saat hyödyllistä tietoa käytännöllisistä ohjelmista, jotka auttavat sinua saamaan laitteistasi kaiken irti.

Tietotekniikkalaitteet ovat usein hieman suurempia investointeja, ja kuluttajana onkin hyvä ottaa selvää erilaisista vaihtoehdoista ennen ostopäätöksen tekoa. Mikrobitti auttaa sinua siinä, sillä kaikki lehden testit ovat asiantuntijoiden laatimia ja suorittamia. Lehdestä voit löytää yllättäviä tuotteita, joista et välttämättä muuten olisi koskaan kuullut.

Mikrobitti kirjoittaa myös erilaisista nettipalveluista ja varoittaa esimerkiksi ajankohtaisista haittaohjelmista ja viruksista. Lehti seuraa koko ajan tietotekniikan kehityksen kulkua sekä siitä aiheutuvia hyötyjä ja haittoja.

Mikrobitti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Mikrobitti tarjoushintaan määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Alma Talent Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0