• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Metallitekniikka

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (5 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

7. 21 elokuuta
9. 18 syyskuuta
10. 23 lokakuuta
11. 20 marraskuuta

Tuotekuvaus

SUOMEN SUURIMMAN TEOLLISUUDEN TOIMIALAN AMMATTILEHTI
Metallitekniikka -lehti on suunnattu tekniikan ammattilaisille Suomen suurimmalla teollisuudenalalla, ja se käsittelee heidän ammattiasioitaan: tuotantoa, tuote- kehitystä ja johtamista. Lehti on kohderyhmänsä ja alansa näköinen ja oloinen; lehti on luotettava, taitava, tuottava. Tekniikka on tekemisen taitoa, kykyä saada asioita tapahtumaan ja tuotteita syntymään - paljon enemmän kuin pelkkä ominaisuuksien litania markkinoilla kaupan olevassa tuotteessa.
Metallitekniikka käsittelee koko tuotantoketjua monesta eri näkökulmasta, myös ihmisen näkökulmasta. Ihminenhän tuotekehityksen ja tuotannonkin viime kädessä tekee. Työelämä vaatimuksineen muuttuu kaiken aikaa: mitä pitää osata, kuinka voi motivoida, millainen on oikeudenmukainen ja kannustava palkkaus- tai työaikajärjestely? Kuinka tiimit saadaan toimimaan? Tällä alueella on valtavasti mielenkiintoista ja tärkeää asiaa, jota ammattilaiset haluavat ja saavat lukea omasta ammattilehdestään.
Tekniikan ja työn lisäksi lehti nostaa esiin kolmannen tärkeän alueen: verkottumisen. Lehti ei tarjoile lukijoille hypeä eikä gurujen irti maasta leijuvia visioita. Verkottuminen on teollisuudessa jo todellisuutta, ja se saa meillä oikeaa journalistista käsittelyä; riskien ja mahdollisuuksien pureskelua.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Alma Talent Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 79 %
Nainen: 21 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0