AVPlus kansi
Julkaisukieli suomi

AVPlus

Viihde-elektroniikan ja tekniikan tuhti lukupaketti on täällä! Tilaa suomalainen AVPlus mahtavaan tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi.

AVPlus-lehden jokainen numero on täynnä mielenkiintoista viihde-ja kodinelektroniikkaan ja tekniikkaan liittyvää sisältöä. AVPlus-lehdestä löydät kiinnostavia artikkeleita, hyödyllisiä laitevertailuja, informatiivisia laite-esittelyitä sekä uusimmat pelit, elokuvat ja sovellukset. AVPlus-lehti neuvoo asiantuntemuksella tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä ja sen vinkeillä saat kaiken irti elektroniikastasi ja teet laitevalintasi valistuneesti.

Lehden aihepiireihin kuuluvat muun muassa kodin kuvan- ja äänentoisto, mobiililaitteet ja älypuhelimet, kamerat, kotiteatterijärjestelmät sekä muut viihde- ja kodinelektroniikan tuotteet erikoisempia teknisiä vempaimia unohtamatta. AVPlus-lehdestä voit bongata jokaiselle kukkarolle sopivat laitteet, sillä lehti esittelee tuotteita eri hintaluokista. Lehti paljastaa tuotteiden plussat ja miinukset, joista et todennäköisesti muuten kuulisi.

Mitä tulee miettiä videotykkiä valitessa? Minkälainen aktiiivisuusranneke sopii juuri sinun käyttötarkoituksiisi? Missä kuulokkeissa on paras äänentoisto? Mikä on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras kotiteatterijärjestelmä tällä hetkellä? Muun muassa tälläisiin ja moniin muihin kysymyksiin ja pohdintoihin voit saada vastauksen lukemalla AVPlus-lehteä.

Lehden kohderyhmä on laaja ja se sopii monen ikäisille elektroniikasta ja tekniikasta kiinnostuneille. Lehti on loistava lahjaidea kaikille aihepiirin ystäville ja ilahduttaa saajaansa takuuvarmasti. Lukija saa lehden postilaatikkoonsa 8 kertaa vuodessa.

Jos haluat pysyä ajan tasalla uutuuksista teknisten laitteiden saralla, on AVPlus kuin luotu sinulle. Tilaa AVPlus tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi ja saat tekniikantäyteisen lukupaketin kotiin kuljetettuna! Tilaa lehti edullisesti joko itsellesi tai lahjaksi ystävälle.

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 8
  • Kustantaja: AVPlus Media Oy
  • Aloitusvuosi: 2017

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 80 %
  • Nainen: 20 %
  • Ikä: 18 - 65 Vuosi

Arviot AVPlus lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti AVPlus

Arvostelu::
4/5 (25 ääntä)
Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme, koska emme ole saaneet kustantajalta määräaikaista tarjousta. Listasimme alle samankaltaisia lehtiä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Valitse lehtitilaus

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0