• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

TIVI Bundle

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (23 ääntä)

Tuotekuvaus

TIETOVIIKKO ON SUOMEN JOHTAVA TIETOTEKNIIKAN UUTISLEHTI
Tietoviikko uutisoi ja taustoittaa alan kaupat ja tapahtumat, raportoi suhdannekehityksen ja markkinatilanteen muutokset, avaa tekniikan trendit ja kertoo alan vaikuttajien mielipiteet ja seuraa heidän urakehitystään.
Tietoviikko kertoo yrityspäättäjille ja tietotekniikan ammattilaisille mitä tietotekniikka merkitsee yrityksen muutosprosesseille ja miten sen avulla kehitetään bisnestä.
Tietoviikko analysoi alan tärkeimmät uutiset sekä Suomesta että ulkomailta. Kiinteä kansainvälinen verkosto, globaalit yhteydet yli 80 maassa toimivan International Data Groupin (IDG) IT-uutispalvelun kanssa sekä ulkomaiset kirjeenvaihtajat varmistavat omat uutiset ja tuoreet näkökulmat alan kehitykseen myös ulkomailla.
Tietoviikko kertoo joka kuukausi myös IT-kaupan piirissä toimiville mikä kulloinkin on pelin henki kanavassa. Tietoviikon IT-kauppa on osio, joka tavoittaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset alan maahantuontia, valmistusta, tukkutoimintaa ja jälleenmyyntiä harjoittavissa yrityksissä.
Tiukan uutistyön lisäksi Tietoviikko analysoi tapahtumien, tekniikoiden ja taseiden taustat. Plussanumerot keskittyvät valittuihin erityisalueisiin ja tiivistävät niistä olennaisen tiedon. Alan kuumin katsaus on kevätkesällä ilmestyvä Tietoviikon 250 suurinta IT-yritystä, joka käy läpi suomalaisen IT-kentän tulosanalyysien ja taustajuttujen kautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Alma Talent Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 72 %
Nainen: 28 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0