• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Talouselämä (printti + digi)

Julkaisukieli suomi

4/5 (113 ääntä)

Tuotekuvaus

Haluatko tietää kaiken suomalaisista yrityksistä, Suomen taloudesta ja yhteiskuntamme tämän hetkisestä tilasta? Siinä tapauksessa Talouselämä on lehti, jota voimme lämpimästi suositella juuri sinulle!

Talouselämä on suurin Pohjoismaissa ja ainoa Suomessa julkaistava talousaiheinen viikkolehti. Koska lehti ilmestyy viikoittain, saa lukija postiluukustaan aina tuoreimmat uutiset yrityksistä ja yrittäjyydestä, kansantaloudesta, sijoittamisesta sekä huolella laadittuja prognooseja kyseisiin aiheisiin liittyen.

Lehden tyypillinen lukija on korkeasti koulutettu ja yhteiskunnallisesti aktiivinen, yrittäjyyden, sijoittamisen, johdon tai talouden saralla toimiva ammattilainen.

Joka viikko ilmestyvä Talouselämä sisältää tutkimuksia ja raportteja, jotka valoittavat suomalaisten yritysten toimintaa ja maamme kokonaisvaltaista taloustilannetta. Talouselämän artikkeleiden ja raporttien kirjoittajat ovat asiantuntijoita, jotka tarkastavat faktat ja selvittävät jokaisen tärkeän yksityiskohdan. Lehti analysoi kriittisesti finanssimaailman tapahtumien syitä ja mahdollisia vaikutuksia yhteiskuntaan.

Myös työelämä on keskeinen aihe, ja lehdestä voikin saada hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi uralla korkeammalle kipuamiseen tai erilaisista työelämän haasteista selviämiseen. Lisäksi erilaisia työelämässä esiintyviä ilmioitä käydään läpi niin, että niiden ymmärtäminen helpottuu lukijalle.

Lehti sopii mainiosti niin työpaikoille kuin kotiinkin aiheesta kiinnostuneiden ajanvietteeksi ja hyödyksi. Niin pienyrittäjät, suurien korporaatioiden johtajat kuin taloudesta kiinnostuneet työntekijätkin löytävät lehdestä varmasti itselleen sopivaa ja mielenkiintoista luettavaa.

Talouselämä ilmestyy pääosin viikoittain, 46 kertaa vuodessa. Tilaus alkaa tavallisesti 1-3 viikon kuluttua tilauksen teosta.

Tilaa nyt Talouselämä tarjoushintaan määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 45
Kustantaja: Alma Talent Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 68 %
Nainen: 32 %
Ikä: 20 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0