Talouselämä (printti + digi) kansi
Julkaisukieli suomi

Talouselämä (printti + digi)

Haluatko tietää kaiken suomalaisista yrityksistä, Suomen taloudesta ja yhteiskuntamme tämän hetkisestä tilasta? Siinä tapauksessa Talouselämä on lehti, jota voimme lämpimästi suositella juuri sinulle!

Talouselämä on suurin Pohjoismaissa ja ainoa Suomessa julkaistava talousaiheinen viikkolehti. Koska lehti ilmestyy viikoittain, saa lukija postiluukustaan aina tuoreimmat uutiset yrityksistä ja yrittäjyydestä, kansantaloudesta, sijoittamisesta sekä huolella laadittuja prognooseja kyseisiin aiheisiin liittyen.

Lehden tyypillinen lukija on korkeasti koulutettu ja yhteiskunnallisesti aktiivinen, yrittäjyyden, sijoittamisen, johdon tai talouden saralla toimiva ammattilainen.

Joka viikko ilmestyvä Talouselämä sisältää tutkimuksia ja raportteja, jotka valoittavat suomalaisten yritysten toimintaa ja maamme kokonaisvaltaista taloustilannetta. Talouselämän artikkeleiden ja raporttien kirjoittajat ovat asiantuntijoita, jotka tarkastavat faktat ja selvittävät jokaisen tärkeän yksityiskohdan. Lehti analysoi kriittisesti finanssimaailman tapahtumien syitä ja mahdollisia vaikutuksia yhteiskuntaan.

Myös työelämä on keskeinen aihe, ja lehdestä voikin saada hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi uralla korkeammalle kipuamiseen tai erilaisista työelämän haasteista selviämiseen. Lisäksi erilaisia työelämässä esiintyviä ilmioitä käydään läpi niin, että niiden ymmärtäminen helpottuu lukijalle.

Lehti sopii mainiosti niin työpaikoille kuin kotiinkin aiheesta kiinnostuneiden ajanvietteeksi ja hyödyksi. Niin pienyrittäjät, suurien korporaatioiden johtajat kuin taloudesta kiinnostuneet työntekijätkin löytävät lehdestä varmasti itselleen sopivaa ja mielenkiintoista luettavaa.

Talouselämä ilmestyy pääosin viikoittain, 46 kertaa vuodessa. Tilaus alkaa tavallisesti 1-3 viikon kuluttua tilauksen teosta.

Tilaa nyt Talouselämä tarjoushintaan määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtiapaja.fi -sivustolla!

 • Maa: Suomi
 • Kieli: suomi
 • Julkaisua / vuosi: 45
 • Kustantaja: Alma Talent Oy

Kuka lukee lehteä?
 • Mies: 68 %
 • Nainen: 32 %
 • Ikä: 20 - 100 Vuosi

Arviot Talouselämä (printti + digi) lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä

Tilaa lehti Talouselämä (printti + digi)

Arvostelu::
3.5/5 (64 ääntä)
Tykkää:

Valitse lehtitilaus

Määräaikainen tilaus

 • 22 nro 229 €
  Tilaa

  6 kk:n määräaikaistilaus

 • 45 nro 457 €
  Tilaa

  Vuoden määräaikaistilaus

FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0