• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Joululahjat koko suvulle

TOP 20 suosituimmat joululahjat

Mitä joululahjaksi?

Lehtitilaus on suosittu ja toivottu joululahja. Lehtiapajan laajasta valikoimasta löydät satoja mielenkiintoisia lehtiä tarjoushintaan. Voit ostaa lehdet samasta paikasta äidille, isälle, isovanhemmille, sukulaisille, sisaruksille, lapsille, naapureille ja muille tuttaville. Meiltä löydät kaikki naistenlehdet, miestenlehdet ja lastenlehdet yhdestä paikasta. Valikoimastamme löytyy myös satoja harrastelehtiä ja ammattilehtiä. Osta joululahjat koko perheelle yhdestä paikasta. Tutustu valikoimaamme alla!

Tilaa joululahja helposti

Lehtiapajan kattavasta valikoimasta löydät sopivat joululahjat, vaikka koko suvulle. Virittäydy rauhassa joulutunnelmaan ja tilaa joulun toivelehdet helposti netistä! Lehtitilaus on lahja, josta on iloa lahjan saajalle koko vuodeksi!

Kenelle etsit joululahjaa?

Lehtitilaus sopii lahjaksi kenelle tahansa vauvasta vaariin. Lehtitilaus ilahduttaa vielä pitkään jouluaaton jälkeen. Tilauspituudet vaihtelevat yleensä kolmesta kuukaudesta vuoteen. Ja lehdet ilmestyvät viikoittain tai kuukausittain. Lehti ilahduttaa aina, kun se tipahtaa postiluukusta. Meiltä löydät joululahjat koko suvulle vauvasta vaariin yhdestä paikasta. Olemme luoneet omat joululahjasivut naisille, miehille ja lapsille. Lisäksi löydät meiltä erikseen listatut erilliset joululahjat.

Milloin joululahjat kannattaa hankkia?

Joululahjat voi hankkia aikaisimmillaan lokakuun puolessa välissä jolloin joululahjapainike ilmestyy sivustollemme ja viimeistään joulupäivänä. Unohditko ostaa lahjan ja jouluaatto meni jo? Ei hätää. Useimmat joululahjatarjoukset ovat voimassa vuoden loppuun ja voit tehdä lehtitilauksen milloin vain ja tulostaa lahjakortin pukinkonttiin. Verkkokauppamme on auki kellon ympäri.

Miten tilaan joululahjat?

Voit tehdä joululahjatilauksen suoraan sivustoltamme tai soittamalla meille. Asiakaspalvelumme palvelee aina arkisin. Voit käyttää lahjan valinnassa apuna myös lahjaopastamme, joka antaa ehdotuksia eri lehdistä iän, sukupuolen ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään. Jos lehtitilaus herättää toiveita tai aiheuttaa huolia me Lehtiapajalla autamme parhaamme mukaan. Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme!

Milloin joululahjatilaus alkaa?

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Joululahjatilauksemme alkavat aina juuri sopivasti uuden vuoden alusta tai vuoden ensimmäisestä numerosta, mutta ei koskaan ennen joulua. Haluaako puolisosi aloittaa terveellisemmän elämän? Valikoimastamme löytyy lukuisia terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan keskittyneitä lehtiä. Anna harrastelehti lahjaksi sille, joka haluaa aloittaa uuden harrastuksen. Auto-, moottori- ja venelehdet ovat miesten toivelistalla. Tarjolla on myös hauskoja ja opettavaisia lukuhetkiä lapsille. Älä epäröi enää vaan tilaa nyt!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0