• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Meidän Talo

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (60 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
9. 24 elokuuta
10. 28 syyskuuta
11. 2 marraskuuta
12. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Paremman asumisen maailma
Meidän Talo johdattaa lukijansa kohti paremman asumisen maailmaa. Meidän Talo esittelee asumisen ideoita ja vaihtoehtoja, kertoo kustannuksista sekä antaa ohjeita hankinta- ja tekotavoista. Väylät onnistumiseen avautuvat, olipa kohteena koko talo tai ”vain” sen keittiö, kylpyhuone, sauna, piha, ehkä pelkästään uusi tulisija, kodinkone tai viihde-elektroniikan laite.

Meidän Talo esittelee uudet pientalot ja kertoo miten iäkkäät talot kohennetaan vastaamaan nykyajan tarpeita. Innostaa ja rohkaisee toteuttamaan haaveet unelmien kodista.

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 51057


Kenelle tuote sopii?

Mies: 43 %
Nainen: 57 %


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0