• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Meidän Mökki

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (136 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
8. 10 elokuuta
9. 14 syyskuuta
10. 19 lokakuuta
11. 23 marraskuuta

Tuotekuvaus

Haluaisitko vierailla yli neljässäkymmenessä huvilassa? Kurkistaa, miten muut ovat kakkoskotejaan laittaneet ja sisustaneet. Suomen suurimman mökkilehden matkassa sen voi tehdä nautinnollisesti kotisohvalla. Lue myös kakkoskodin sisustamisideoista, herkullisista ruokaohjeista, ja ulkokeittiöiden kattauksista.

Hyvät neuvot -sivut pitävät mökkiläiset ajan tasalla vapaa-ajan asumisen vesihuollossa, energia-asioissa ja muissa tärkeissä päätöksissä.

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 39580


Kenelle tuote sopii?

Mies: 39 %
Nainen: 61 %


500 merkkiä jäljellä

mirja jämsä,
lehdessä on ollut aikaisemmin ristikko ratkaistavaksi,enää näin ei ole. Harmittava puute joten käy jo mielessä etten taidakkaan tilata lehteä ,sillä olisihan se mukavaa täytelä ristikkoa mökkilehdestä kun kerran mökillä ollaan
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0