• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Maalla

Julkaisukieli suomi

4/5 (225 ääntä)

Tuotekuvaus

Maalla on Suomen ainoa aito country living-lehti. Maalla-lehti on täynnä kauniita koteja ja kotoisaa maalaiselämää. Maalla on täydellinen lehtivalinta jokaiselle maaseutuelämästä haaveilevalle tai jo haaveensa toteuttaneelle. Lehden vakioteemoihin kuuluvat muun muassa sisustus ja koti, puutarha, ruoka, käsityöt ja vanhat tavarat. Tilaa lehti nyt osoitteesta Lehtiapaja.fi!

11 kertaa vuodessa ilmestyvästä Maalla-lehdestä ei maalaisromantiikkaa puutu. Lehti on rauhallisen maalaiselämän puolestapuhuja, jonka lukija arvostaa maanläheisyyttä, aitoutta ja nauttii kiireettömästä elämäntyylistä. Hän haluaa nauttia elämästä ja sen tuomista pienistä iloista. Lehden jokaisessa numerossa kuullaan tavallisten ihmisten tarinoita, jotka ovat valinneet rauhaisan elämäntavan poissa kaupungin hälinästä.

Maalla tarjoaa paljon ihania sisustusideoita esittelemällä ihastuttavia maalaiskoteja, joista huokuu lämpö ja kodikkuus. Lehden kauniisti kuvitetut sisustusjutut antavat inspiraatiota ja raikkaita ideoita oman maalaisidyllin sisustamiseen. Myös vanhojen talojen kunnostus ja niistä huolehtiminen ovat lehdessä esillä, samoin antiikki ja vanhat esineet. Maalla-lehden vinkeillä teet arkipäivästäsi kauniimman!

Maalla-lehdestä löydät myös parhaat reseptit ja ruokaohjeet, joilla syntyy maittavaa ruokaa koko perheelle. Lehden ruoka-aiheisissa jutuissa otetaan huomioon sesonki ja suositaan etenkin lähiruokaa ja luomua. Maalla tarjoaa myös kasapäin mahtavia ideoita puutarhaan ja pihalle ja iloitsee kanssasi luonnon kauneudesta ja ulkona tekemisestä.

Lehden tee-se-itse-osio sisältää paljon ihania ohjeita kotona puuhasteluun. Maalla-lehden neuvoilla vanhojen huonekalujen kunnostaminen, nikkarointi ja käsityöt sekä muut kotona toteutettavat projektit onnistuvat ongelmitta ja kotiin syntyy uusia, persoonallisia sisustuselementtejä.

Maalla on ihana lifestyle-lehti täynnä leppoisaa maalaistunnelmaa. Maalla lehden lukija on tyypillisesti hyvinvoinnista, ruuanlaitosta, leivonnasta, sisustamisesta ja remontoinnista kiinnostunut keski-ikäinen nainen. Katso paras tarjous osoitteesta Lehtiapaja.fi ja tilaa jokaisen maalaisromantikon lehtivalinta Maalla joko itsellesi tai lahjaksi ja nauti nostalgiasta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 25722


Kenelle tuote sopii?

Mies: 10 %
Nainen: 90 %
Ikä: 20 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Kiti,
Viimeisessä lehdessä oli eräässä jutussa laitettu kukkia vanhaan "juustomuottiin", sehän oli kruunuleimalla varustettu pienempi perunakappa.Joko maalla tai sitten ihan pihalla! Kiitos ei..
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0