• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Koti ja keittiö

Julkaisukieli suomi

4/5 (427 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 28 kesäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 30 elokuuta
10. 27 syyskuuta
11. 25 lokakuuta
12. 22 marraskuuta

Tuotekuvaus

Kauniita koteja, yllättäviä ratkaisuja ja loputonta inspiraatiota. Koti ja keittiö on lehti jokaiselle, jolle kodin maksimaalinen viihtyvyys on sydämen asia!

Selaile kuvia kauneimmista suomalaisista kodeista ja haali ideoita ruuanlaittoon! Koti ja keittiö auttaa sinua poimimaan parhaat kodin trendit ja ottamaan sesongista kaiken irti.

Keväästä kesään & syksystä talveen, kuukausittain ilmestyvä sisustuslehti on tunnelmoijan aarre. Lehden lukija inspiroituu varmasti värittämään arkeaan ihanien sisustusvinkkien, raikkaiden reseptien ja rentouttavien matkakertomuksien innoittamana. Lehti opastaa sinua sisustamaan kodin eri tiloja ja antaa ideoita, joita et muuten olisi tullut ajatelleeksikaan.

Elämään kuuluu kauniin ja käytännöllisen arjen lisäksi myös hulppeaa juhlaa. Koti ja keittiö – lehden avulla loihdit upeat kattaukset, koristelut, pikkupurtavat ja leipomukset. Olet sitten järjestämässä vappubrunssia, rakkaan syntymäpäiväillallista tai pikkujouluja, löydät lehdestä aina innostavimmat vinkit ajankohtaisiin tapahtumiin.

Arjenhallinta, illalliskutsujen järjestely, asunnon somistaminen ja ruuanlaitto voi olla välillä innokkaimmillekin kodinhengettärille haasteellista. Lisävoimaa suoriutumiseen tarjoaa ihana kotimainen Koti ja keittiö, jonka sisältöä täydentää myös monipuoliset nettipalvelut. Kodin ja keittiön reseptipankki on pullollaan mitä maukkaampia herkkuja.

Tilaa ihana Koti ja keittiö -lehti nyt, niin pääset pian nauttimaan kotoisista lukuhetkistä! Ehkä kädessäsi on jo silloin lasillinen lehdessä suositeltua viiniä ja sylissäsi kulho kuukauden herkullisimpia naposteltavia. Ja istut tietenkin kaupungin kauneimmassa paikassa, omassa olohuoneessasi.

Parhaat määräaikaiset tarjoukset itsellesi tai lahjaksi ystävälle löydät osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 209000


Kenelle tuote sopii?

Mies: 17 %
Nainen: 83 %
Ikä: 39 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Helena,
Voi ei, miksi lehti uudistettiin minusta väärään suuntaan?! Miksi kaikki sisustuslehdet Suomessa ovat jotain moderniin tai retroon suuntautuvia? Itse pidän maalaisromanttisesta tms. tyylistä. Peruutan Koti ja keittiö -lehden tilaukseni jahka tilausjakso päättyy.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0