• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Antiikki & Design

Julkaisukieli suomi

4/5 (118 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 19 huhtikuuta
5. 17 toukokuuta
6. 14 kesäkuuta
7. 23 elokuuta
8. 20 syyskuuta
9. 18 lokakuuta
10. 22 marraskuuta

Tuotekuvaus

Oletko sisustusintoilija tai vanhojen esineiden keräilijä? Oletko kiinnostunut antiikista ja tarinoista vanhojen esineiden takana? Tai kenties oletkin modernimman designin ihailija? Antiikki & Design on löytöretki vanhojen esineiden historiaan ja kauneuteen!

Antiikki & Design -lehti kertoo upein kuvin ja asiantuntevasti sisustuksen tyylikausista, huonekaluista, lasista, hopeasta, posliinista ja paljon muustakin: taiteesta, muotoilusta, keräilystä ja entistämisestä – ja ihmisistä niiden takana.

Lukija porautuu pintaa syvemmältä aitoon antiikkiin, mutta tutustuu myös 1900-luvun vintagen aarteisiin ja designin kultakausien suuriin nimiin.

Lehden laatijat ovat asiantuntijoita ja he vastaavat lukijoiden kysymyksiin liittyen erilaisiin esineisiin ja niiden arvoihin. Jokaisesta lehdestä saa aina myös hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi kallisarvoisten esineidesi huoltoon, jotta ne pysyisivät kauniina mahdollisimman pitkään. Lehdessä esiteltävät esineet on tehty erilaisista materiaaleista; lasista, savesta, hopeasta, posliinista, messingistä tai vaikkapa pellavasta!

Antiikki & Design esittelee myös kauniita koteja ja muita rakennuksia, joiden sisustuksessa on tyylikkäästi yhdistelty vanhaa ja modernia. Jos olet sisustusintoilija ja juuri erilaisten tyylien yhdistelyn ystävä, saat varmasti paljon inspiraatiota lehden kuvista.

Lehti kertoo mielenkiintoisista kulttuurikohteista ja järjestää myös lukijamatkoja, joilla antiikkia ja designia pääsee kirjaimellisesti aidosti kokemaan.

Antiikki ja Design -lehteä ilmestyy 10 numeroa vuodessa.

Hyppää nyt antiikin ja designin kiehtovaan maailmaan ja tilaa Antiikki & Design määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 24678


Kenelle tuote sopii?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 35 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

koskela riitta,
erittäin hyvä ja tasokas, mielenkiintoinen lehti
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0