• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Avotakka

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (132 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
12. 30 marraskuuta

Tuotekuvaus

Suomen ylivoimaisesti suurin ja monipuolisin asumisenlehti Avotakka tuo uusia, raikkaita oivalluksia intohimoiselle sisustajalle. Avotakasta löytyvät kauneimmat kodit, ajankohtaisimmat sisustusratkaisut, kiinnostavimmat ihmiset & ilmiöt sekä parhaat tuoteuutuudet. Tilaa Avotakka kestotilauksena ja sisusta suurella sydämellä!

Elämänmakuinen ja korkealaatuinen lehti inspiroi, antaa sijaa haaveilulle ja innostaa tarttumaan toimeen. Avotakasta löydät myös kauneimmat kuvat, ihanimmat kodit sekä parhaat tarinat muotoilusta, arkkitehtuurista ja antiikista.

Raikas, lämmin ja oivaltava Avotakka yllättää ja koukuttaa!

HUOM! Tämän lehden tilaukset maksetaan korttimaksulla tai Klarna-laskulla. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 62096


Kenelle tuote sopii?

Mies: 27 %
Nainen: 73 %
Ikä: 25 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0