• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Tex Willer

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (637 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
5. 5 huhtikuuta
6. 26 huhtikuuta
7. 24 toukokuuta
8. 14 kesäkuuta
9. 5 heinäkuuta
10. 26 heinäkuuta
11. 16 elokuuta
12. 13 syyskuuta
13. 4 lokakuuta
14. 25 lokakuuta
15. 22 marraskuuta
16. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tex Willer – kuolematon lännen legenda!

Alkuperäisesti italialainen sarjakuvalehti Tex Willer sijoittuu Amerikan Villiin länteen, jossa sattuu ja tapahtuu ja toiminnalta on vaikea välttyä. Lehden tapahtumat ja henkilöt ovat saaneet inspiraatiota vanhoista amerikkalaisista Villin lännen elokuvista, jotka ovat täynnä kiperiä tilanteita ja kiehtovia henkilöhahmoja. Hyppää ratsaille ja tilaa nyt Tex Willer edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!


Lyhyesti kuvailtuna lehden päähenkilö Tex on hyvyyttä ja oikeutta puolustava ranger, joka asustelee Arizonassa. Hän on muun muassa intiaanien ystävä ja auttaa heitä aina rosvojen, kauppiaiden ja korruptoituneiden poliitikkojen aiheuttaessa harmeja. Tex ei ole pelkästään taitava ratsastaja vaan myös tarkkasihtinen ampuja tarpeen vaatiessa.

Muita tärkeitä henkilöitä Tex Willer -lehden tarinoissa ovat Texin uskollinen ystävä Kit Carson, navajointiaani Tiikeri-Jack sekä Texin oma poika Kit Willer. Tämä nelikko on tehokas iskupartio, joka käy pahiksia vastaan tuon tuosta, eivätkä kierot kauppamiehet tai ilkeät murhamiehet useinkaan näe armoa.

Tex Willer julkaistiin ensimmäisen kerran lehden alkuperämaassa Italiassa vuonna 1948 ja Suomessa 1953. Lehteä ilmestyy 16 numeroa vuodessa. Lehden sarjakuvat ovat mustavalkoisia, mikä tekee lukukokemuksesta entistä nostalgisemman. Lehti on pokkarimainen, joten jokaisessa lehdessä riittää luettavaa hieman pidemmäksikin hetkeksi.

Tex Willer on monien lukijoiden kestosuosikki ja sen lukeminen kulkeutuu sukupolvelta toiselle. Tilaa nyt jännittävä ja toimintaa täynnä oleva Tex Willer määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtiapaja.fi! Parhaat tarjoukset löydät meiltä!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 16
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Aloitusvuosi: 1953


Kenelle tuote sopii?

Mies: 81 %
Nainen: 19 %
Ikä: 12 - 99 vuosi


500 merkkiä jäljellä

einari valtonen,
Paras lehti, mutta jos jatkossa alkaa tulla surkeita väriwillereitä, niin lopetan tilaukseni
Aulis Mäntylä,
Olen lukenut Tex*iä jo 50 luvun loppu puolelta asti ja aina vaan kiinostaa edelleen. Joskus tilaten joskus irto n:na
vesa,
Väritettynä ja sivuja vähennettynä, uusi Tex on kuin varjo entisestään. Päätin lopettaa lehden ostamisen. P.S. Ahneella on paskanen loppu
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0