• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Anime

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (139 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
124. 19 elokuuta
125. 18 marraskuuta

Tuotekuvaus

Anime - lehti animesta, mangasta ja japanilaisesta pop-kulttuurista!
Anime-lehti on Suomen ainoa animea, mangaa ja japanilaista pop-kulttuuria käsittelevä aikakauslehti. Anime on täysin suomalainen julkaisu, joka käsittelee ilmiöitä nimenomaan suomalaisen harrastajan näkökulmasta. Jokainen numero on täynnä asiaa animesta, mangasta ja kaikesta siitä, mikä tekee Japanista ja japanilaisesta pop-kulttuurista maailman kiinnostavinta. Lehdessä myös aiheina cosplay, j-rock, j-pop, japanilaiset konsolipelit ja paljon muuta! Animesta löydät kaikki merkittävimmät arvostelut ja uutiset - kaikki julkaisut arvostellaan ensimmäisenä Suomessa! Lisäksi Anime-lehdessä on paljon asiaa suomalaisista alan harrastajista ja harrastusmahdollisuuksista!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 4
Kustantaja: H-Town Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 15 %
Nainen: 85 %
Ikä: 0 - 30 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Furukawa,
Tämä lehti on paras lehti ikinä, mutta saisi olla enemmän tietoa Anime sarjoista ja julisteita pitäisi olla enemmänmuuten maailman paras lehti!
anime fani,
Tämä lehti on paras! tykkään eniten tässä lehdessä siitä että tässä on paljon tietoa. saisi olla julisteita.
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0