• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Aku Ankka (printti + digi)

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (1836 ääntä)

Tuotekuvaus

Aku Ankka on suomalaisten rakastama sarjakuvalehtien klassikko. Lehden riemukkaat sarjakuvat tarjoavat lukuelämyksiä kaikenikäisille lukijoille. Tilaa Aku Ankka edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Elämä Ankkalinnassa on täynnä hauskoja kommelluksia ja hurjia seikkailuja. – Aku Ankan parissa ei koskaan tule tylsää! Aku Ankan lisäksi Ankkalinnassa seikkailevat Iines Ankka, Roope-setä, Akun veljenpojat Tupu, Hupu ja Lupu, Mikki ja Minni Hiiri, Hessu Hopo sekä monet, monet muut rakastetut Disney-hahmot.

Keskiviikkoisin postilaatikkoon kolahtava Akkari on monessa suomalaisperheessä viikon odotettu kohokohta, jonka lukevat kannesta kanteen niin perheen lapset kuin aikuisetkin. Aku Ankan suosion takana ovat varmasti sen riemukkaat ankkatarinat ja taidokas kuvitus, jonka takana on joukko maailman parhaita sarjakuvapiirtäjiä. Lisäksi lukijoita ihastuttaa lehden rikas ja oivaltava suomen kieli, jota vaalitaan erityisen tarkasti. Akkaria ei suotta mainita Suomen hauskimmaksi lehdeksi ja sen tarinat tuovat naurua ja viihdettä koko perheelle!

Aku Ankka-lehti on kuulunut suomalaisten lempilukemistoon jo vuodesta 1951 ja on todellinen suomalainen lukuperinne! Lehden tarinat jaksavat viihdyttää vuodesta toiseen ja se säilytetään aina myöhempiä lukukertoja varten.

Liity ankkaystävien suuren joukkoon ja tilaa lehti jo tänään! Suomen suosituin sarjakuvalehti ei taatusti petä odotuksiasi. Aku Ankan lahjatilaus on myös mahtava lahjaidea lapselle tai kenelle tahansa lapsenmieliselle. Katso päivän paras tarjous osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 228050


Kenelle tuote sopii?

Mies: 59 %
Nainen: 41 %
Ikä: 5 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Sinikka,
Luen Aku Ankkaa uudelleen nyt 61-vuotiaana! Tosi mukavaa luettavaa!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0