• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Kalle Ankas Pocket Special

Julkaisukieli ruotsi

4.5/5 (139 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 24 heinäkuuta
5. 25 syyskuuta
6. 22 marraskuuta

Tuotekuvaus

Kalle Ankas Pocket Special on tavallista Kalle Ankas Pocket -sarjaa täydentävä taskukirja. Tämä taskukirja sisältää yhtä monta sivua kuin tuplataskari, toisin sanottuna 512 sivua. Erona tavallisiin Kalle Ankas Pocket- taskareihin on se, että jokaisella Pocket Special taskarilla on aina oma teemansa. Teema voi esimerkiksi olla ”Viidakkoseikkailu” ja tällöin kaikki kirjan tarinat liittyvät viidakkoteemaan. Teema voi olla myös vaikka ”Ritari Kalle” tai jokin muu jännittävä teema!

Kalle Ankas Pocket Special tuo huimasti lisää luettavaa jokaiselle Kalle Anka -fanille! Parhaat tarjoukset löydät meiltä osoitteesta lehtiapaja.fi, Kalle Anka -tilaus päättyy aina automaattisesti. Kalle Ankas Pocket Special ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Huom! Lehti on ruotsinkielinen.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Story House Egmont
Päätoimittaja: Ulf Lundin Nilsson


Kenelle tuote sopii?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 8 - 15 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0