• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Matmagasinet

Julkaisukieli ruotsi

4/5 (892 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 20 kesäkuuta
8. 18 heinäkuuta
9. 15 elokuuta
10. 19 syyskuuta
11. 17 lokakuuta
12. 14 marraskuuta

Tuotekuvaus

Oletko kotikokki ja kiinnostunut kaikesta ruuanlaittoon liittyvästä? Oletko innokas oppimaan uutta ja otatko mielelläsi vastaan vinkkejä ja uusia ideoita keittiöön? Siinä tapauksessa olet löytänyt sinulle sopivan lehden, Matmagasinet!

Matmagasinet on ruotsalainen ja ruotsinkielinen joka kokin ruokalehti. Lehti tarjoaa niin makeita kuin suolaisiakin reseptejä. Reseptit koostuvat arkiruuista ja arjen kruunaajista aina juhlaviin ruokiin, leivonnaisiin ja jälkiruokiin.

Lehdestä löydät reseptit muun muassa piirakoihin, leipiin, täytekakkuihin, kuivakakkuihin, pikkuleipiin, kekseihin, leivoksiin ja jälkiruokiin. Lisäksi lehti esittelee kätevimmät keittiövälineet ja kodinkoneet, jotka tekevät ruuanlaitosta ja leipomisesta entistä helpompaa ja hauskempaa.

Kun ruualla haluaa tehdä vaikutuksen, on tärkeää keskittyä myös sen ulkonäköön ja esillepanoon. Matmagasinet antaa hyödyllisiä ja inspiroivia vinkkejä kattaukseen ja koristeluun. Eri vuodenaikoina voi käyttää erilaisia luonnonantimia niin itse raaka-aineina kuin koristeinakin. Matmagasinet ottaa aina huomioon raaka-aineiden saatavuuden eikä hienostele turhaan aineksilla, jotka ovat kalliita tai vaikeasti tavalllisista ruokakaupoista löydettäviä.

Ehkä haluat tarjota ystäville ihanan brunssin, leipoa unohtumattoman kakun syntymäpäiväjuhlille tai yksinkertaisesti ilahduttaa perhettä laajentamalla viikoittaista ruokarepertuaariasi. Matmagasinet antaa sinulle tarvittavan inspiraation tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Matmagasinet julkaistaan 12 kertaa vuodessa, eli saat sen postilaatikkoosi vuoden jokaisena kuukautena!

Tilaa nyt Matmagasinet määräaikaisena itselle tai lahjaksi tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -sivustolla!

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Aller Media
Aloitusvuosi: 1997
Päätoimittaja: Maud Onnermark
Painos: 51200


Kenelle tuote sopii?

Mies: 23 %
Nainen: 77 %
Ikä: 35 - 70 vuosi


500 merkkiä jäljellä
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0