• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia

Leivotaan

Julkaisukieli suomi

4/5 (416 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
5. 1 elokuuta
6. 10 lokakuuta
7. 1 marraskuuta

Tuotekuvaus

Leivotaan-lehti on jokaisen jauhopeukalon paras valinta! Lehdessä leivotaan ilolla, ja se tunne halutaan jakaa lukijan kanssa: näillä ohjeilla ja resepteillä onnistuu jokainen! Tilaa nyt määräaikaisena edulliseen tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Suolaiset herkut kuten leivät ja piiraat sekä suussa sulavat makeat leivonnaiset kuten muffinit, pullat, täytekakut, pikkuleivät, juustokakut ja sokerikakut – Leivotaan-lehdestä löydät leivontaohjeet tilanteeseen kuin tilanteeseen. Leivotaan-lehti julkaistaan seitsemän kertaa vuodessa, joten inspiraatiota on tarjolla jokaisena vuodenaikana. Numerot keskittyvät erilaisiin teemoihin, kuten joulun herkkuihin, kevään juhliin, syksyn sadonkorjuuseen ja kesäisiin juhannustarjottaviin. Kun lehdet säästää, voi niihin palata aina uudelleen ja uudelleen eri ajankohtina ja löytää uusia suosikkeja reseptien joukosta.

Herkullisten reseptien lisäksi lehdessä on mielenkiintoisia reportaaseja, joissa tavataan kiinnostavia ihmisiä, jotka paljastavat lukijalle myös lempireseptinsä. Leivotaan-lehdestä löydät myös arvosteluja erilaisista leivontavälineistä ja ajankohtaisia keittiöuutisia.

Lehden sisältöä laadittaessa sen tekijät ottavat huomioon myös erilaiset erikoisruokavaliot, joten kenenkään ei tarvitse jäädä ilman herkkuja. Erityisesti vegaanisia, gluteenittomia ja laktoosittomia reseptejä voit bongata lehden sivuilta.

Leivonta on kuin terapiaa; sen parissa mielessä pyörii vain miten paljon sitä jauhoa pitikään laittaa taikinaan ja pitikö sitä nyt sekoittaa vai vispata. Leivotaan-lehti antaa lukijalle hetken, jolloin saa käyttää luovuutta lähes mielin määrin ja unohtaa arjen ongelmat.

Tilaa nyt seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä Leivotaan-lehti määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle mahtavaan tarjoushintaan osoitteesta Lehtiapaja.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 7
Kustantaja: Kolmiokirja Oy


Kenelle tuote sopii?

Mies: 7 %
Nainen: 93 %


500 merkkiä jäljellä

Liisa,
Hyvä lehti, ihania ohjeita, mutta ei mitään keliaatikolle. Mekin rakastamme hyviä leivonnaisia.
,
nami nami namiiii
henna,
Ihania reseptejä jokaisessa lehdessä!!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0