• Luotettava vuodesta 1998
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ei kestotilauksia
HUOM! Joululahjatilaukset alkavat aina joulun jälkeen, aikaisintaan numerosta 1/2021.
Tilaa joululahja valitsemalla kohdassa 1. Valitse tilaustapa Joululahja. Lisäinfoa joululahjatilauksista löydät täältä.

Kotiliesi

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (181 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

23. 5 marraskuuta
24. 12 marraskuuta
25. 19 marraskuuta
26. 3 joulukuuta
27. 17 joulukuuta

Tuotekuvaus

Lämminhenkinen lehti, joka kuuluu jokaiseen kotiin!

Kotiliesi on ollut jokaisen naisen paras ystävä jo vuodesta 1922. Kaikkia eri numeroita vallitsevat erilaiset teemat. Esimerkiksi joulun alla jotkin numerot keskittyvät ruokaan ja leivontaan kun taas toiset numerot keskittyvät enemmän joulun ajan sisustukseen ja koristeluun. Kesäkuussa julkaistaan taas erityinen juhannusnumero, jossa käsitellään muun muassa mökkielämää ja juhannuksen tarjottavia.

Kotiliesi tekee arjesta juhlaa. Lehti arvostaa arkea, kotia ja on hyvin perhekeskeinen sisällöltään. Jokaisella meillä on oma arki ja arjessa viihtyminen on tärkeää. Kotiliesi antaa vinkkejä juuri sinun arkeesi. Kotiliesi ei painota ”arjesta selviytymistä”, vaan Kotilieden avulla opit nauttimaan jokaisesta hetkestä läheistesi kanssa.

Kotiliesi kirjoittaa seuraavista teemoista: koti, ruoka, sisustus, perheen arki, työelämä, terveys ja hyvinvointi, pukeutuminen, perhejuhlat, puutarhanhoito ja käsityöt. Lisäksi lehti sisältää paljon kiinnostavia kolumneja sekä upeita artikkeleita ja haastatteluja. Lehden yksinkertaiset ruokavinkit ja värikkäät kuvat tuovat veden kielelle.

Kotiliesi sopii kaikille naisille. Edellä mainittujen teemojen lisäksi ihmisten omat tarinat pääsevät esille koskettavissa ja ajatuksia herättävissä haastatteluissa. Kotiliesi on ajankohtainen ja herättää ajatuksia tämän päivän ilmiöistä. Vuodenajat otetaan hyvin huomioon lehden sisällössä. Esimerkiksi syksyllä keskitytään säilömiseen ja sadonkorjuuseen kun taas keväällä laitetaan puutarha koreaksi. Kotiliesi on sisällöltään kaikin puolin monipuolinen, kattava ja ajankohtainen.

Lehti ilmestyy 27 kertaa vuodessa.

Tilaa Kotiliesi määräaikaisena itselle tai lahjaksi aina edulliseen tarjoushintaan Lehtiapaja.fi -verkkokaupasta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 27
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1922
Painos: 98769


Kenelle tuote sopii?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Matti Sinivuori,
Hyvä kodin lehti. Tuttu jo 40-luvulta. Tulee kotiimme, todellinen perheen äidin lehti.
Taneli Kunnas,
Kotilieden viime lehden juttu Katriina Järvisestä ja hänen taustasta oli todella hyvä. Hän kertoo hyvin arasta asiasta ja sanoi minut kyyneliin. Aina on siis toivoa. Kiitos Kotiliedelle!
FD1366FB-83E4-4558-862D-F679E405D3F0